VG: 4 danskere på Nordens landshold

1. januar 2013 16:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
VG: 4 danskere på Nordens landshold
Billede mangler

Nøjagtig som sidste år har den norske avis VG sat årets nordiske landshold.
 BNB 01.01.13 | 15:40 | By: Kenneth Jensen, tipsbladet.dk
 
Sidste år var fem danskere med på holdet, men i år må Danmark nøjes med fire pladser på holdet, da Nicolai Boilesen har mistet sin plads. Sverige har også fire på holdet, Norge har to, mens Island kan stille med en enkelt mand.
 
Her er holdet:
Anders Lindegaard, Manchester United og DanmarkVGs kommentar: Deler målmandsrollen i Manchester United med David de Gea, og han gør det godt. Men han kan ikke blive nummer et på landsholdet, der er det Stephan Andersen. Vi har valgt ham alligevel.
 
Mikael Lustig, Celtic og Sverige
 
Brede Hangeland, Fulham og Norge
 
Daniel Agger, Liverpool og DanmarkVGs kommentar: Han er blevet hyldet af Brendan Rodgers som en komplet forsvarsspiller: “Han er som en midtbanespiller, der spiller i forsvaret”. Årets spiller i Danmark.
 
John Arne Riise, Fulham og Norge
 
Gylfi Sigurdsson, Tottenham og Island
 
William Kvist, Stuttgart og DanmarkVGs kommentar: Pasningssikker strateg, som tog Bundesliga med storm sidste år (Blev af Bild kåret til årets køb). En af Stuttgarts mest boldsikre spillere, ifølge Opta. Bør score og assistere mere.
 
Rasmus Elm, CSKA Moskva og Sverige
 
Kim Källström, Spartak Moskva og Sverige
 
Christian Eriksen, Ajax og DanmarkVGs kommentar: Store forventninger til Eriksen ved EM, men han fik aldrig brilleret ved mesterskabet. Siger selv, han skal blive mere målfarlig. Men er alligevel en central spiller i Ajax, hvor han har scoret otte gange i kalenderåret 2012.
 
Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain og Sverige
 
Bænken:Jussi Jääskeläinen, West Ham og FinlandSimon Kjær, Wolfsburg og DanmarkHåvard Nordtveit, Gladbach og NorgeSebastian Larsson, Sunderland og SverigeNicklas Bendtner, Juventus og Danmark

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu