ANNONCE

Vi forelsker os hurtigere i hunden frem for partneren

8. juli 2019 21:33 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En ny undersøgelse fra Agria Dyreforsikring viser, at vi er hurtigere til at forelske os i vores hund end i vores partner.

Hunden er menneskets bedste ven, men måske er den faktisk meget mere end det? Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Agria Dyresikring i England er vi hurtigere til at forelske os i vores hund, end vi er i vores partnere.

Mere end halvdelen af de deltagende i undersøgelsen svarede, at de var forelsket i deres hund indenfor en halv time, mens det kan vare op til seks måneder at blive forelsket i en partner. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Agria Dyreforsikring.

Kærlighed til hunden

Der hersker ikke nogen tvivl om, at der er mange, der anser deres hund som værende et familiemedlem. Og ifølge en ny undersøgelse så vokser kærligheden til hunden markant hurtigere, end det gør ved en potentiel partner.

Mere end halvdelen af respondenterne i undersøgelsen foretaget af Agria Dyreforsikring i England har svaret, at de følte sig forelskede i deres hund allerede inden for den første halve time.

Mens fire ud af 10 mente, at mødet med deres hund var kærlighed ved første blik.

Seks måneder

Til sammenligning vokser kærligheden til sin potentielle partner slet ikke så hurtigt. Flere af undersøgelsens deltagende svarede, at der gik helt op til seks måneder , før de var forelsket i deres partner. Dog svarede 16 procent, at det var kærlighed ved første blik.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Den hurtigt voksende kærlighed for de firbenede undrer ikke direktøren hos Agria Dyreforsikring.

– Det kommer ikke bag på mig, at respondenterne udtrykker så stor glæde ved deres hunde, da der ofte er tale om stærke relationer mellem hund og deres ejer. Hundene tager vores hjerter med storm, og mange oplever, at hunden giver bekræftelse og opmærksomhed i hverdagen, siger Tine Antvorskov i pressemeddelelsen.

Den bedste ven

Relationen mellem ejer og hund er så stærk, at to tredjedele af respondenterne anser deres hund for at være deres bedste ven.

Samtidig meddeler langt over halvdelen – 64 procent – at de fortrækker at bruge tid sammen med deres hund sammenlignet med mennesker. Det har også betydning for, hvem de foretrækker at dele seng med.

En fjerdedel har det faktisk bedst med at dele seng med hunden frem for deres partner. En anden undersøgelse har faktisk vist, at kvinder sover bedre med hunden ved siden af.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu