Vi skal vinde de næste otte

3. marts 2013 21:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vi skal vinde de næste otte
Billede mangler

Otte minutter. Så kort tid tog det, før tre måneders forberedelse til kampen mod Randers røg direkte ned i skraldespanden.

 

Allerede på det tidspunkt fik Brøndby nemlig den mareridtsstart på foråret, der gjorde, at krisen fortsætter for fuld tryk i klubben.

En krise, som uden for banen er skitseret ved, at klubben i dag skal fremlægge et regnskab med et dundrende underskud på 245-250 millioner kroner.

På banen tog krisen fart efter de omtalte få minutter, da Martin Albrechtsen som bagerste mand fældede Nicolai Brock-Madsen, der havde direkte kurs mod Michael Tørnes i Brøndby-målet- rødt kort og straffespark til Randers.

Tv-billederne viste dog, at forseelsen skete uden for feltet, og straffesparket burde kun have været et frispark.

– I mine øjne er straffesparket god nok. Jeg kan ikke se, at det er uden for. Vi må bare acceptere, at dommeren dømte straffe, forklarer Dennis Rommedahl.

– Jeg hører, det var uden for feltet, men jeg vil ikke stå og pive over det . Sådan er det i fodbold. Nogle gange får man noget, og nogle gange koster det, lyder det fra træner Auri Skarbalius.

Fra det øjeblik forsøgte Brøndby sig med et kompakt for at holde Randers fra chancer, mens mand selv gik efter standardssituationerne. Og det var et par gange ved at lykkes.

Første gang ved Daniel Stenderup og indskiftede Clarence Goodson, som fik en dobbeltchance på et frispark taget af Dennis Rommedahl.

Siden var selvsamme Rommedahl i slutningen af kampen aldeles tæt på at få de 8.385 tilskuere på stadion op af stolene, men den lynhurtige kantspiller missede sit indlæg til indskiftede Simon Makienok Christoffersen.

I stedet løb Randers ned på det næste angreb og lukkede kampen, da banens bedste Nicolai Brock-Madsen lukkede kampen med en nem inderside-scoring til 2-0.

– Sådan er fodbold. Man kan ikke forberede sig på et rødt kort, og det må vi leve med. Det gjorde vi også inde på banen, synes jeg. Ude fra tror jeg godt, at man kunne se, at vi var et hold, der kæmpede for det nede med en mand, sagde Rommedahl.

Han kan nu se en tabel, der viser, at Brøndby har fire point til overlevelse.

– Der har hele tiden skullet mere end en sejr til overlevelse. Vinder vi de næste otte, så er jeg sikker på, at vi er reddet.

Tror du, I gør det?

– Alt kan ske i fodbold. Jeg tror på, at vi redder os, som jeg også troede inden kampen.

Samme tro har altid optimistiske Auri Skarbalius.

– Selv hvis vi vandt i dag, ville der ikke være noget, der var afgjort, men vi er selvfølgelig klar over, at der er færre kampe tilbage nu. Vi skal præstere bedre. Men vi kan ikke gøre andet end at præstere bedre næste gang.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu