Vi smider sexlegetøj for millioner i skralderen

27. juli 2014 21:01 | Af: newsbreak.dk
 
Vi smider sexlegetøj for millioner i skralderen
Men det er en stor fejl, mener sexlegetøjs-eksperten Joan B. Foto: Frank B.

Vi køber mere og mere sexlegetøj, men en del af det er fejlkøb og ender i skraldespanden – men det er en fejl, mener sexlegetøjseksperten Joan B.

– Smid nu ikke den hundedyre vibrator til 1200 kroner i skralderen, fordi sexlegetøjet ikke lige evner at give dig orgasme på nul komma fem. Med lidt kreativ tankegang og tålmodighed kan du som regel nemlig sexlege dig frem til gode og alternative løsninger med produktet.

Du smider jo heller ikke din nye iPhone i skraldebøtten eller ind bagerst i skabet, fordi den ikke lige lever op til dine forventninger i første hug, siger Danmarks førende sexlegetøjsekspert, Joan B., der på sin blog giver en række eksempler på sexlegetøjsprodukter, hun og Manden selv benytter på lidt alternative faconer: http://joanb.dk/2014/07/15/ville-du-smide-din-nye-iphone-ud/

Frække fejlkøb for millioner

– Vi danskere køber kun mere og mere sexlegetøj, super lækre vibratorer og dildoer er simpelthen gået i blodet på os, og går man decideret efter dyre mærkevarer, som fx svenske LELO, så koster produkterne altså også derefter. 1000 kroner eller mere for et helt nyt designer-produkt fra den svenske superproducent er ikke et særsyn!

Derfor er det da også kun ekstra ærgerligt, hvis man får købt sig en svinedyr vibrator, som bare ikke fungerer for en – og at få pengene tilbage, hvis legetøjet blot har været brugt en enkelt gang, kan man af åbenlyse årsager selvfølgelig godt glemme alt om.

Men her bør man stoppe lidt op, give produktet en ordentlig og reel chance, og da også gerne forsøge at benytte sexlegetøjet på lidt anderledes og alternative måder end lige tiltænkt.

Produkterne kan som regel nemlig benyttes på rigtig mange måder – ja, kun fantasien sætter reelt kun grænser, fortsætter Joan B.

Lad som om, det er en ny iPhone

– Som det første, er min anbefaling, bør man naturligvis sætte sig godt og grundigt ind i, hvad det specifikke produkt, man godt kunne tænke sig og købe, primært kan – og hvem det henvender sig til. Som regel er der også flere typer af samme produkt, der evner de helt samme ting, på markedet. Hvorfor det er en rigtig god ide at holde mere eller mindre ens produkter op imod hinanden – specielt hvis man ønsker at spare godt med kroner. Og giver forhandleren ikke info nok om produktet på sin forhandlerside, så ring eller skriv for at få de oplysninger, du nu ikke lige kan læse dig til.

– Det er jo trods alt ikke en pose ærter fra Brugsen, vi her taler om, påpeger Joan, der i senge-samarbejde med sin mand (Manden) fx at evnet at forvandle en ret enkel dildo i metal til et af de bedste parprodukter, parret nogensinde har haft – og dette udelukkende ved at tænke og ikke mindst sexlege kreativt med produkterne.

– Kun flere og flere stykker sexlegetøj, også selv om produktet primært er skabt med en helt specifik form for stimulation for øje, indbyder i høj grad til, at man tænker i anderledes baner – altså simpelthen forsøger sig frem. Specielt, naturligvis, hvis man ligefrem betragter legetøjet som et decideret fejlkøb, slutter sexlegetøjseksperten fra www.joanb.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu