ANNONCE

Vi stoler mindst på disse bilister i trafikken

24. august 2019 06:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Er du enig med flertallet?

Hvilke bilister er du mest tryg ved i trafikken? De 18-34-årige? De 34-55-årige? De 55-70-årige? Eller dem over 70 år?

Applus Bilsyn har stillet 2458 bilejere netop det spørgsmål, og som du kan se i galleriet til denne artikel, er der himmelvid forskel på, hvem vi har mest, og dermed mindst tillid til.

67% af de adspurgte er mest trygge ved den aldersgruppe, flest er trygge ved, mens bare 2% af de adspurgte havde tillid til den gruppe, færrest er trygge ved.

Applus Bilsyn skriver, at det er de unge mennesker, der oftest kommer til skade i trafikken, men afspejler det sig så i undersøgelsen?

– Jeg tror, at de fleste bilister – og respondenter i undersøgelsen – er bevidste om, at især unge mænd er involveret i trafikulykker, hvilket også bekræftes af Vejdirektoratets tal. Det er altid befordrende for trafiksikkerheden, at man som bilist bruger sin sunde fornuft. Det vil sige orientere sig grundigt, følge hastighedsbegrænsningen og flowet i trafikken samt ikke tage unødige risici som f.eks. at tale i mobiltelefon, siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn, i en pressemeddelelse udsendt af Applus Bilsyn.

Du kan i galleriet til denne artikel læse mere om, hvem vi har mest, og dermed altså mindst tillid til. Tilbage står spørgsmålet; hvem stoler du mest på i trafikken?

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu