ANNONCE

Viborg-drab: Judy Meiniche Simonsen forsøgt voldtaget og myrdet med 15 knivstik

10. februar 2012 08:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Viborg-drab: Judy Meiniche Simonsen forsøgt voldtaget og myrdet med 15 knivstik
Billede mangler

Kristian Heilmann sigtes for voldtægt eller voldtægtsforsøg, samt at have dræbt den 46-årige Judy Meiniche Simonsen med 15 knivstik.
 
Den 36-årige Kristian Heilmann fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Viborg. Og her lyder sigtelsen på drab, voldtægt eller forsøg på voldtægt af den 46-årige socialpædagog, Judy Meiniche Simonsen fra boinstitutionen Blåkærgaard ved Viborg, hvor Kristian Heilmann boede.
 
Ifølge udtalelser fra retsmedicinerne har Kristian Heilmann brugt en kniv til at slå Judy Meiniche Simonsen ihjel. Hun blev desuden fundet afklædt. Ifølge eb.dk er Judy Meiniche Simonsen dræbt med 15 knivstik.
 
Endelig bliver Kristian Heilmann sigtet for tyveri af to biler – den ene var den bil Judy Meiniche Simonsen og Kristian Heilmann tirsdag aften kørte en tur i – en tur, som Judy Meiniche Simonsen aldrig vendte tilbage fra.
 
Den bil kørte Kristian Heilmann til Aarhus i. Herfra stjal han en anden bil. Det var den bil politiet traf ham i, da de torsdag formiddag eftersatte ham ved Randers. Det endte med, at Kristian Heilmann kørte ind i et vejtræ og blev hårdt kvæstet. Kristian Heilmann er dog uden for livsfare men kan på grund af sine kvæstelser ikke være til stede ved grundlovsforhøret i Viborg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu