Viborg genopliver herre-storhold

21. februar 2013 17:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Viborg genopliver herre-storhold
Billede mangler

Det var på det nærmeste aflivet og lagt i graven. Håndboldklubben Viborg HK’s herrehold i landets bedste række.

Klubben meldte tidligere ud, at man ville satse på kvindehåndbold, og at herreholdet skulle afvikles til et såkaldt udviklingshold.

Men nu er klubben vendt på en tallerken. I en pressemeddelelse meddeler Viborg HK, at man vil forsøge at stable et fusionshold på benene mellem Viborg og naboklubben Stoholm.

– Viborg HK’s direktion og bestyrelse vil sammen med Stoholm arbejde målrettet for, at der fortsat kan sikres et herrehåndboldhold på liganiveau i Viborg Kommune. Der er ingen tvivl om, at vi skal arbejde meget hurtigt, og at det her nok også er vores sidste chance. Vi håber derfor, at kommunen og erhvervslivet vil engagere sig i projektet og medvirke til at realisere det økonomiske grundlag. Vi er klar til at tage imod enhver henvendelse fra relevante interessenter, siger Viborg HK’s bestyrelsesformand, Ove Kloch, i en pressemeddelelse.

Målet er, at der skal samles to millioner kroner ind til projektet. Lykkedes det ikke, bliver planerne om et nyt ambitiøst herrehold droppet.

– Jeg ser det som et stort plus, at det store arbejde, vi i Stoholm har lagt i talentudvikling med et godt træningsmiljø, fortsætter og helt sikkert udbygges, og at vi derved øger mulighederne for at holde talenterne i vores lokalområde. Samtidig vil det være fantastisk at kunne tilbyde ligahåndbold i Stoholm hallen med et slagkraftigt hold fra Viborg Kommune, siger Martin Finderup, formand for Stoholm Håndbold.

Viborgs herrer ligger lige nu nummer 11 i Håndboldligaen, landets bedste række. Stoholm ligger pt. under nedrykningsstregen i den næstbedste række.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu