ANNONCE

Viborg: Politiet efterlyser Kristian Heilmann for mord på 46-årig pædagog

8. februar 2012 14:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Viborg: Politiet efterlyser Kristian Heilmann for mord på 46-årig pædagog
Billede mangler

Midt- og Vestjyllands Politi har siden tirsdag eftermiddag eftersøgt en kvindelig pædagog samt en 39-årig mandlig beboer på bostedet Blåkjærgård på Røddingvej i Viborg.
 
Den kvindelige pædagog rettede henvendelse til den mandlige beboer i den hensigt at aftale fremtidig medicinering, og efter aftale med bostedet forlod de begge bostedet i en bil, en sølvgrå Skoda Fabia med registreringsnummer ZV38887. Det var aftalt, at de ville køre en tur af en times varighed.
 
Imidlertid kom de ikke tilbage som forventet, hvorfor bostedet rettede henvendelse til politiet.
 
Midt- og Vestjyllands politikreds har gennemført en intens eftersøgning hele aftenen og natten. Eftersøgningen har været gennemført med politipersonale, politihunde samt helikoptere, og en mastesøgning på den ansatte kvindens mobiltelefon viste den seneste position i nærheden af Hald Sø ved Viborg. Aftenens og nattens eftersøgning har desværre ikke givet resultat.
 
Eftersøgningen og den iværksatte efterforskning førte til, at kvinden kl. 10.40 onsdag formiddag blev fundet livløs ved ishuset i Dollerup ved Viborg. Omstændigheder på findestedet gør, at politiet efterforsker sagen som en forbrydelse.
Kvindens pårørende er underrettet.
 
Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser i sagens anledning beboeren på Blåkjærgård Kristian Heilmann, 39 år. Han er ca. 190 cm høj, spinkel af bygning, har gråt hår med ”underlig” klipning ca. 5 cm længere foran. Han er iført lys grå trøje og lyse benklæder samt muligvis en soft shell jakke.
 
Oplysninger om Kristian Heilmann kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu