Victor blev pløjet ned af ældre mand

7. december 2017 17:41 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Kørte 50 meter med Victor på bilen.

En 13-årig dreng blev kørt ned bagfra. Og bilisten stak af. Nu er han fanget.

Fyns Politi har nu undersøgt den bil, der mistænkes for at være involveret i ulykken tirsdag 5. december klokken 07.55, hvor en 13-årig dreng blev påkørt bagfra. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

De foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra uheldsstedet stemmer overens med skaderne på det beslaglagte køretøj.

Bilens ejer, en ældre mand fra Odense-området er blevet sigtet for forholdet. Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af manden. Når de endelige tekniske resultater er færdige, vil der ske yderligere afhøring af den sigtede.

Indtil denne afhøring er afsluttet kan politiet ikke oplyse yderligere om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Her er historien

Victor Bødker på 13 år blev kørt ned tirsdag morgen. Han blev ramt bagfra af en bil på Anderupvej ud for Rema 1000. TV2 Fyn har talt med Victor om den voldsomme oplevelse.

– Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2 Fyn. 

– Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien, fortæller han.

Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet. Victor Bødker blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han har tilbragt natten på intensiv afdeling.

Købmand til undsætning

Købmand Anders K. Larsen fra Rema 1000 stod på parkeringspladsen og var den første, der kom den 13-årige dreng til undsætning.

– Lige pludselig siger det bare smæk ude fra vejen af. Et ordentligt skrald. Så vender jeg mig om og kan se, at den her sølvgrå stationcar har smadret ind i drengen, fortæller Anders K. Larsen, der straks løb ud mod vejen.

– Jeg smider selvfølgelig alt, hvad jeg har i hænderne og løber op. Hans cykel ligger i starten af vejen. Drengen ligger helt nede ved den næste vej, fortæller Rema 1000-købmanden.

Går stærkt

– Jeg tænker: Åh nej, hvad skal jeg ud og samle op? Er han gået helt i stykker? Han skriger i hvert fald, og det er tydeligvis ikke helt godt, så det var virkelig skræmmende. Det går rigtig, rigtig stærkt, forklarer Anders K. Larsen, der tydeligvis er dybt rystet over ulykken.

Han spørger Victor, hvem han er, og de får ringet 112 og til hans søster og efterfølgende resten af familien.

Der kommer snart andre øjenvidner og forbipasserende til ulykkesstedet, og det går op for købmanden, at bilisten er stukket af fra stedet.

Bilisten skred

– Da det går op for os, at bilisten bare er skredet, bliver jeg vred og sur. Det kan fandeme ikke passe, at man bare stikker af og skrider fra sådan noget, siger Anders K. Larsen.

Onsdag mødte TV 2/Fyn Victor Bødker på Odense Universitetshospital, hvor han havde tilbragt natten på intensiv afdeling.

– Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2/Fyn.

– Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker.

Den 13-årige dreng har slået en flig af hoften, fået blødninger i milten, forstuvet venstre ringefinger, og så har han en lungespids, som er klappet sammen. Han er tirsdag blevet overflyttet til børneafdelingen og forventes udskrevet torsdag.

Kørte videre med drengen på køleren

Bilisten fortsatte altså cirka 50 meter med drengen og cyklen på køleren. Victor Bødker har ikke meget til overs for bilisten, der lå ham ligge på asfalten.

– Han er en spasser. At han kan finde på at gøre sådan noget, siger Victor Bødker.

Han håber snart, at han kan komme i skole igen. Det bliver dog formentlig først efter juleferien.

Kilde: TV 2 Fyn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu