Victor Moses reddede Nigeria fra exit

29. januar 2013 20:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Victor Moses reddede Nigeria fra exit
Billede mangler

Det tog sin tid, men her til aften fik Nigeria endelig den første sejr ved de afrikanske mesterskaber. Sejren er nok til at sende holdet videre til kvartfinalerne.

Før kampen lå Nigeria  side om side med Zambia med to point efter to kampe, mens Burkina Faso med fire point var i front i gruppen. Og længe så det ud til, at antallet af røde og gule kort skulle afgøre, om Nigeria og Zambia skulle følge Burkina Faso i kvartfinalen, men så tog Chelseas Victor Moses sagen i egen hånd mod Etiopien.

Han udfordrede i feltet og blev fældet 10 minutter før tid. Straffesparket var selv kølig nok til at tage sig af til 1-0, og i overtiden blev det 2-0, da Victor Moses scorede fra pletten igen efter et nyt straffespark og denne gang rødt kort til Etiopiens keeper.

I gruppens anden kam spillede Zambia og Burkina Faso 0-0. Dermed vinder Burkina Faso gruppen med en bedre målscore end Nigeria, der slutter som toer.

Var Nigerias kamp mod Etiopien i øvrigt endt 0-0, så var Zambia gået videre til kvartfinalen på reglen om færrest kort i turneringen.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu