ANNONCE

Victor vil af med røverkøb til 50.000 kroner

28. november 2020 11:11 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

19-årige Victor vil gerne sælge sin særlige Louis Vuitton taske til 50.000 kroner, hvilket er et røverkøb.

Victor Justesen sælger en taske, som er meget særlig. Rejsetasken er lavet af Louis Vuitton i et samarbejdet med streetwear-mærket Supreme. Det er en taske, som mange vil have fingre i.

Ovenikøbet er prisen med til at gøre det til et røverkøb.

– Jeg sælger den for blot 50.000 kroner, siger Victor med et glimt i øjet til DBA Guide.

Eftertragtet taske

Set i lyset af hvordan den særlige taske ellers er prissat, så er 50.000 kroner en god pris. Hos anerkendte forhandlere skal man for en helt ny taske af sammen type som 19-årige Victor Justesens give 75.000 kroner. Selv har han set den blive solgt for 200.000 kroner.

Rejsetasken med justerbar skulderrem er en del af det meget omtalte samarbejde mellem Louis Vuitton og Supreme fra 2017.

Modellen er en Keepal Bandouliere, der i bredden måler 45 centimeter. Den rød-hvide taske er produceret i epilæder.

Tasken er med sølvtonet hardware, et trykt logo foran, et hængende bagagemærke, en hængelåsdetalje, en dobbelt lynlåslukning i toppen, runde håndtag foroven, en indvendig lynlåslomme og fuld foring.

Derudover følger der også en række andre ting med tasken, som fremstår som ny.

– Det, der følger med tasken, er en historiebog, lås og nøgler, pose til lås og nøgle, bagagemærke, kvittering, dustbag og materialepapir, siger han.

Købt for næsen af Bendtner

Produkterne fra det eksklusive samarbejde er meget eftertragtede, fordi de kun blev sat til salg i otte byer, som har medvirket til, at produkterne er steget i værdi.

Selv om Victor Justesen ikke har befundet sig i en af de byer, da tasken blev lanceret, lykkedes det alligevel for ham at få fingre i den. Louis Vuitton i Danmark gav nemlig udvalgte få af deres bedste kunder mulighed for at købe rejsetasken.

Til historien knytter sig også, at den 19-årige snød en meget prominent herre fra at få fingre i tasken, der til dato er den dyreste taske sat til salg på DBA.

– Nicklas Bendtner prøvede at få fat i tasken, men nu har jeg den, siger Victor Justesen smilende.

Victor Justesen har succes med at sælge mærkevarer videre. Senest har han solgt et par sneakers.

– Jeg har nogle sneakers, Air Jordan 1 Off-White Chicago, som jeg lige har solgt for 12.000 kroner. Men det var også en god pris, siger Victor.

Så mon ikke det også lykkedes den 19-årige at sælge rejsetasken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu