ANNONCE

Video af Cems sidste shawarma gav pote

31. januar 2012 12:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Video af Cems sidste shawarma gav pote
Billede mangler

Der var umiddelbart ingen spor efter 21-årige Cem Aydins drabsmænd. Det fik i går Københavns Politi til at offentliggøre en video af den unge mand, som blev dræbt på Frederiksberg forrige uge. Videoen er optaget på en shawarmabar få timer før drabet.
Politiet har nu fået ti henvendelser fra folk, der har set videoen på nettet eller i TV 2-programmet Station 2.
Om henvendelserne har fået politiet tættere på Cem Aydins drabsmænd er dog endnu uvist.
“Det er svært at sige nu. Vi har en enorm mængde af materiale, vi arbejder med, og det skal selvfølgelig arbejdes til bunds i alle retninger,” siger politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politis drabssektion, til Newspaq.
Politiet har endnu ikke lagt sig fast på et drabsmotiv. Den 21-årige mand var ifølge Hans Erik Raben “småkriminel”, og han tilhørte et miljø, som politiet lige nu undersøger.
Et par øjenvidner har henvendt sig, men endnu ikke nogen, der kan sætte navn på en eller flere af drabsmændende. Hans Erik Raben er sikker på, at der sidder nogen og holder det afgørende tip tilbage.
“Når der er tale om op til otte gerningsmænd, er jeg sikker på, der også sidder nogen derude, som har en helt konkret viden om det her.”
21-årige Cem Aydin blev tævet ihjel foran sin mors lejlighed på Frederiksberg sidste torsdag. Kort forinden havde han spist med sin kæreste på en shawarmabar i Indre København.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu