Vidner efterlyses til mystisk skudepisode

28. juni 2019 15:49 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 27-årig mand blev torsdag eftermiddag skudt i brystet i Gersagerparken mellem Greve og Hundige.

En 27-årig mand blev torsdag eftermiddag skudt i brystet i Gersagerparken mellem Greve og Hundige.

Det fandt politiet først ud af senere på eftermiddagen, da offeret sig på Hvidovre Hospital, hvor han fortalte, at han var blevet skudt.

Inden da havde ingen ringet 112. Trods det, at det foregik midt om dagen, midt i et boligområde.

Derfor står politiet på tæt på bar bund, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til Ritzau:

– Vi har snakket med offeret og de personer, der omgås ham såsom familie og venner for at få overblik over situationen og miljøet, personen færdes i, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

– Det kan lede os på sporet af et muligt motiv, men vi oplever, at der er en vrangvillighed for at fortælle politiet noget. Man er tillukket og fortæller ikke mere end højst nødvendigt, siger han.

Afhøringerne og efterforskningen tyder dog indtil videre på, at der er tale om et opgør i en personlig strid og ikke et opgør mellem rivaliserende grupperinger.

Radiotavshed i Gersagerparken

– Vi undrer os over, at der går så lang tid, før vi får noget at vide om skyderiet. Det er foregået cirka klokken 14, men vi får først anmeldelse en time efter, fordi sygehuspersonalet reagerer på skudsår.

– Ingen har ringet i forbindelse med skyderiet direkte til os eller alarmcentralen. Det er ret usædvanligt, og vi kender ikke årsagen. siger Martin Bjerregaard.

Artiklen fortsætter under videoen

Politiet opfordrer derfor fortsat vidner og personer, der kunne have oplysninger i sagen, til at henvende sig.

Indlagt, men i bedring

Den 27-årige mand, der blev ramt af skud, er fortsat indlagt. Han er i stabil tilstand efter at være blevet ramt af skud i skulderen.

Da han henvendte sig på hospitalet i Hvidovre i første omgang blev han i al hast kørt til Rigshospitalet:

Her blev hans tilstand hurtigt bedre.

Søgte Audi – nok fundet udbrændt

I forbindelse med sagen efterlyste politiet en lys Audi, man mente kunne være blevet benyttet som flugtbil efter skyderiet.

Netop en sådan blev kort efter midnat natten til fredag fundet. Brændende. På Søndertoften i Taastrup.

Bilen var blevet meldt stjålet fra Herlev få dage tidligere, den 24. juni 2019, kan Midt- og Vestsjællands Politi oplyse i døgnrapporten;

– Vi formoder, at det er flugtbilen. Det viser sig, at der er tale om en Audi stjålet i Herlev et par dage inden skyderiet. Vi har taget bilen ind for at undersøge, om der er spor i bilen, som kan knytte den til skyderiet, fortæller Martin Bjerregaard.

Der er fredag ingen anholdte eller sigtede i sagen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu