Vidner søges: Mand skudt og bil påkørt

19. oktober 2017 12:09 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet havde en meget, meget travl onsdag.

Vidner søges: Mand skudt og bil påkørt
En mand blev beskudt på parkeringspladsen ved Egelunden 17 i Esbjerg. Foto: Google Street View.

Esbjerg var onsdag scene for flere voldsomme scener, der i dag torsdag får politiet til at bede offentligheden om hjælp. Således søger politiet i en pressemeddelelse til to forskellige hændelser, hvor en mand blev skudt og en bil bevidst påkørt indenfor få timer i Esbjerg.

I den ene sag blev en 42-årig mand ramt af skud fra et ukendt våben klokken 16.22. Manden kom ikke noget alvorligt til, og ifølge politiet var der formentlig tale om skud fra en softgun eller en luftpistol, hvilket dog stadig gør sagen ganske alvorlig.

Hændelsen fandt sted på en parkeringsplads ud for Egelunden 17. To maskerede personer kom kørende på en knallert, og herfra blev der skudt en eller flere gange mod den 42-årige mand.

Bevidst påkørt

19.09 skete der så det, at en bil blev bevidst påkørt i Jernbanegade af en sort Audi A6. Efterfølgende opstod der tumult mellem personerne i de to køretøjer. Politiet oplyser, at den sorte Audi efterfølgende kørte fra Jernbanegade, og bilen blev sidenhen fundet efterladt.

Ifølge politiet er der i begge sager tale om opgør mellem enkeltpersoner og altså ikke bandeopgør.

Flere blev anholdt

Sent onsdag aften slog politiet så til mod en adresse på Stengårdsvej i Esbjerg. Her blev fire personer anholdt, og sidenhen blev tre mænd sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, mens den fjerde mand blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer.

I forbindelse med ransagningen fandt politiet adskillige former for slagvåben, skydevåben og stikvåben.

“Politiet ser alvorligt på hændelserne og sætter fortsat betydelige ressourcer ind i forhold til efterforskning for at opklare hændelserne, samt patruljering for at skabe tryghed”, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu