ANNONCE

Vigtigt børn lærer at skyde

14. oktober 2020 09:13 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Pinks mand, Carey Hart, deler video af parret 9-årige datter, der træner i at betjene en riffel.

Carey Hart, der er gift med det amerikanske pop-ikon Pink, er stolt af parrets to børn, datteren Willow på ni år og sønnen Jameson, der er tre år gammel. Blandt andet på grund af en helt særlig færdighed, han selv har tilført dem.

Det levner han ikke den store tvivl om i et opslag på Instagram den 11. oktober. Se opslaget længere nede i artiklen.

I opslaget fortæller han, at børnene begge to er ganske ferme til at betjene skydevåben, og at specielt datteren skyder fortrinligt.

“Sjov morgenskydning med mine børn. ‘Willz’ er ved at blive seriøs god til at skyde  med riffel og betjene et skydevåben. Og ‘Jamo’ elsker at skyde,” skriver han i opslaget, der er krydret med både fotos og en video fra morgenskydningen.

“Der findes ikke nogen bedre lyd, end når et projektil fra dit barns våben fra 30 meters afstand hamrer ind i målet,” fortsætter han.

Det fremgår også, at det ligger Carey Hart meget på sinde at lære sine børn skydningens kunst, og at det er vigtigt for ham, de formår at betjene håndvåben.

Det med danske øjne helt specielle ved situationen er ikke skydningen i sig selv, men at den ikke foregår i en skytteklub, samt det faktum, det er farmand selv, og ikke en skydeinstruktør, der forestår træningen.

Han er angiveligt ifølge Page Six også tidligere blevet konfronteret og kritiseret for sit forhold til børnenes omgang med våben. Blandt andet i januar 2019, hvor han forsvarede sin holdning til emnet på de sociale medier.

“Er ikke blevet konfronteret af ‘forældre-politiet’ i nogle dage. Willz og jeg skyder med kaliber 22 riffel. Hun er ved at blive ret dygtig. Rammer let en spisetallerken fra 30 meter. Startede med at træne hende, da hun var tre år,” skrev han ved den lejlighed.

Her gjorde han også opmærksom på, at ingen i familien går på jagt, men at familien blot hygger sig med våben og skydningen. Simpelthen – igen – fordi han mener, det er vigtigt, de kan.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu