Vil du også have Julemandens tlf-nummer?

20. december 2012 08:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vil du også have Julemandens tlf-nummer?
Billede mangler

Julemandens telefonnummer er blandt danskernes mest brugte søgeord i december. Det viser en ny søgestatistik fra Krak.
 
”Ho ho ho, det er Julemanden. Og hvad hedder du så, min ven?” Sådan lyder stemmen i den anden ende, hvis man ringer til 70 24 12 07.
 
Men nummeret er ikke bare populært at ringe til. Det er også blandt danskernes 100 mest anvendte søgeord på Krak i starten af december, viser en ny søgeordsstatistik.
 
– Det er ikke så overraskende, at man kan finde den nærmeste butik til julegaveindkøbet eller vejen hjem til moster Anna på Krak. Men at danskerne ligefrem krakker Julemandens telefonnummer, havde vi alligevel ikke regnet med. Men vi kan se, at nummeret er blandt de 100 mest brugte søgeord på Krak i december, siger Kristoffer Apollo, der er kommunikationschef hos Eniro Danmark, der står bag Krak.
 Ubesvaret opkald fra Grønland?
– Vi har undret os lidt over det. Vi ved, at folk typisk søger på telefonnumre, fordi de vil undersøge, hvem der har ringet til dem. Det virker bare ikke som den sandsynlige forklaring i dette tilfælde, fortsætter han.
 
Kraks søgestatistik bygger på danskernes søgninger i perioden 1. december til 10. december. At der er sæson i danskernes søgninger, kan også ses ved, at ”juletræer” og ”snerydning” ligger pænt på listen med henholdsvis en 4.- og en 12.-plads. Søgeordet ”dametøj” ligger på en 49.-plads, mens ”kirker” kommer ind på en 23.-plads.
 
Det mest brugte søgeord på Krak i december er – som det typisk er hele året – ”restauranter”.
 Her er de ti mest brugte søgeord på Krak i december:
1. Restauranter
2. VVS
3. Frisør4. Juletræer
5. Læger
6. Hudlæger
7. Tandlæger
8. Cykler
9. Autoværksteder
10. Taxa

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu