ANNONCE

Vil vide mere om sin afdøde mor

15. februar 2021 12:30 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Anna Nicole Smiths 14-årige datter Dannielynn ønsker at finde ud af mere om den mor, hun aldrig kendte

Dannielynn Birkhead, der er datter af den afdøde playboy model Anna Nicole Smith, var kun et år gammel, da hendes mor døde af en overdosis den 8. februar 2007.

Hun er i dag blevet 14 år og har trods sine berømte aner stort set formået at holde sig ude af rampelyset. Men nu træder hun frem i en dokumentarfilm, hvor hun forsøger at finde ud af noget mere om den mor, hun aldrig lærte at kende. Det skriver news.com.au.

I filmen, ‘Tragic Beauty’ kommer seeren til at følge hende, når hun sammen med sin far, Larry Birkhead, drager til Mexia i Texas, hvor Anna Nicole Smith boede en stor del af sin barndom.

Her besøger datteren nogle af de steder, hvor hendes mor ofte kom, ligesom hun taler med nogle af moderes tidligere klassekammerater.

Helt nye informationer

Dokumentaren viser også en række interviews med folk, der var tæt på Anna Nicole Smith, ligesom den også byder på videoindslag, der aldrig tidligere er blevet vist.

Larry Birkhead har ifølge news.com.au tidligere forklaret i et interview med Daily Mail, at han ikke på nogen måde har forsøgt at skjule familiens historie for sin datter, men at han til gengæld har gjort alt for at beskytte hende.

“Dannielynn ved stort set kun, at hendes mor var berømt. Hun ved også godt, at hun har en halvbror, som ikke er her længere,” sagde han i den forbindelse.

Den omtalte halvbror var Anna Nicole Smiths søn Daniel, der døde af en overdosis i 2006 blot 20 år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu