ANNONCE

Vild biljagt: Politi fangede overfaldsmænd

14. april 2020 16:28 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Natten til tirsdag blev to unge mænd overfaldet af en mindre gruppe mænd, der også stjal deres bil.

Vild biljagt: Politi fangede overfaldsmænd
En 17-årig og en 20-årig mand blev natten til tirsdag standset efter en eftersættelse i en stjålet bil. Forinden havde overfaldt bilens ejere. Foto: Colourbox/ Genre

Natten til tirsdag blev to mænd overfaldt af en gruppe mænd på parkeringsplads på Randersvej i Trige. Efter overfaldet havde gruppen af mænd stjålet de to mænds bil.

Da bilen blev efterlyst efter tyveriet, førte det til en vild biljagt. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

På skadestuen

Klokken 00.42 anmeldte en 19-årig og en 22-årig mand, at de var blevet overfaldet af en mindre gruppe mænd på en parkeringsplads i Trige. Efter overfaldet var gruppen af mænd stukket af med de to mænds bil.

Den 19-årige og den 22-årige blev efter anmeldelsen sendt på skadestuen, da de havde fået skader fra slag og spark i forbindelse med overfaldet. Der var dog ikke tale om alvorlige skader.

Vild eftersættelse

I forbindelse med tyveriet af de to unge mænds bil, blev bilen efterlyst.

Klokken 01.12 lykkedes det Midt- og Vestjyllands Politi efter en længere eftersættelse at anholde en 17-årig og en 20-årig mand, der kørte rundt i den stjålne bil i Silkeborg.

I forbindelse med eftersættelsen kørte de to unge mænd af vejen og væltede, men uheldet medførte ikke alvorlige skader på de to unge mænd.

Interne stridigheder

Den 17-årige og den 20-årige blev begge anholdt og kørt til Østjylland, hvor de modtog deres sigtelser.

For den 17-årige, der var fører af bilen, betød det, at han blev sigtet for vold, narkokørsel, kørsel uden førerret, for flere færdselsforseelser og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Mens den 20-årige blev sigtet for vold.

Midt- og Vestjyllands Politi fandt også en mindre mængde hash i bilen, som begge af de unge mænd blev sigtet for at være i besiddelse af.

Det er Østjyllands Politis tese, at overfaldet skyldes interne stridigheder. Dog efterforskes overfaldet stadig for at finde frem til, hvad der præcist er sket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu