ANNONCE

Vild biljagt: Politiet leder efter 22-årig

11. december 2019 15:14 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En vild biljagt betyder, at politiet nu efterlyser en 22-årig mand.

Vild biljagt: Politiet leder efter 22-årig
Politiet endte ud i en vild biljagt. En 22-årig er nu efterlyst. Foto: Colourbox

Hvad der skulle have været en helt normal patruljekørsel endte i en vild biljagt, da politiet klokken 12.20 genkendte føreren af en personbil tirsdag. Personbilen kom kørende ned af Vestergade i Køge – og politiet kunne kende manden, der ikke havde generhvervet sit kørekort.

Artiklen fortsætter under videoen.

Derfor ville politiet bringe den 22-årige mand til standsning, hvor føreren og køretøjet skulle kontrolleres, men føreren ville det anderledes. Han satte hastigheden op og ville køre væk fra politiet. Politiet fulgte efter ad Vestergade, Ringvejen, Københavnsvej, Jersie Strandvej, Parkvej og videre ad Åsvej til Jersie landsby, hvor politiet mistede kontakten til personbil.

Undervejs havde føreren flere gange kørt over for rødt lys, kørt på fortovet, kørt over midterrabatten, kørt i den forkerte side af vejen og kørt den forkerte vej rundt i en rundkørsel. Under den hensynsløse kørsel måtte flere bilister både i krydset Værftsvej-Københavnsvej og i rundkørslen ved Jersie Strandvej-Åsvej foretage blokadeopbremsninger for at undgå at blive påkørt.

Den voldsomme situation fik flere patruljer til at lede efter den hvide personbil i den østlige del af politkredsen. Bilen var af mærket BMW og fra den såkaldte 3-serie. Føreren blev af politiet genkendt som en 22-årig mand fra Køge. Hverken bilen, hvis nummerplade politiet har aflæst, eller den mistænkte fandt politiet trods intensiv eftersøgning, efter at bilen forsvandt i Jersie-området.

Møder bilen senere

Klokken 22.45 møder politiet dog den hvide bil, som var efterlyst. Bilen holdt i krydset Tåstrupvej og Åsvej ved Solrød Strand. Føreren af bilen var denne gang en 20-årig mand fra Store-Heddinge, der intet havde med den tidligere biljagt at gøre.

Den 20-årige var dog i besiddelse af et større kontantbeløb, hvoraf politiet beslaglagde knap 5.800 kr., som han skyldte i sagsomkostninger til staten. Den beslutning var han dog ikke tilfreds med, så politiet skal nu have prøvet beslaglæggelsen af pengene ved en domstol. Den 20-årige fik lov at fortsætte sin kørsel i bilen efter denne politiforretning, oplyser politiet i døgnrapporten.

Politiet leder stadig efter den mistænkte fra den vilde biljagt, så han kan blive sigtet og afhørt.

Politiet i Køge hører gerne fra personer eller bilister, der enten har bemærket bilens hensynsløse kørsel eller som bilist at have foretaget opbremsninger eller lignende for at undgå sammenstød. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu