ANNONCE

Vild biljagt: Venstre om i rundkørsel

3. september 2019 07:10 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En bil rullede rundt og endte i et område med træer, efter en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eftersatte den.

En bil blev voldsomt beskadiget, da en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eftersatte den. Patruljen opfattede bilen som værende mistænkelig.

Det resulterede i en biljagt, hvor bilen endte i et område med fem meter høje træer-

Jagtet gennem rundkørsel

Mandag aften klokken 21.12 opdager en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en mistænkelig bil. Da de vil i kontakt med den, kører bilen fra dem på Slagelsevej.

Bilen fortsætter rundt i en stor rundkørsel, patruljen forsøger at komme bilen i forkøbet ved at køre den forkerte vej rundt, men det lykkedes ikke.

I sydgående retning af Slagelsevej fortsætter bilen, der undslipper politiet, hvor den til sidst kører galt, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ruller rundt

– Bilen ruller rundt og rammer nogle træer i fem meters højde, hvorefter bilen lander to meter derfra, forklarer vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Østervig til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Manden kravler ud af bilen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Samlet op

– Manden bliver samlet op af en forbipasserende, som kører ham på skadestuen. Og det er der, vi finder ham, siger Søren Østervig.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager en blodprøve for at se, om manden var påvirket af spiritus eller euforiserende stoffer.

Manden er 23 år gammel og kommer fra Odense, oplyser politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu