Vild biljagt: Venstre om i rundkørsel

3. september 2019 07:10 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En bil rullede rundt og endte i et område med træer, efter en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eftersatte den.

En bil blev voldsomt beskadiget, da en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eftersatte den. Patruljen opfattede bilen som værende mistænkelig.

Det resulterede i en biljagt, hvor bilen endte i et område med fem meter høje træer-

Jagtet gennem rundkørsel

Mandag aften klokken 21.12 opdager en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en mistænkelig bil. Da de vil i kontakt med den, kører bilen fra dem på Slagelsevej.

Bilen fortsætter rundt i en stor rundkørsel, patruljen forsøger at komme bilen i forkøbet ved at køre den forkerte vej rundt, men det lykkedes ikke.

I sydgående retning af Slagelsevej fortsætter bilen, der undslipper politiet, hvor den til sidst kører galt, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ruller rundt

– Bilen ruller rundt og rammer nogle træer i fem meters højde, hvorefter bilen lander to meter derfra, forklarer vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Østervig til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Manden kravler ud af bilen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Samlet op

– Manden bliver samlet op af en forbipasserende, som kører ham på skadestuen. Og det er der, vi finder ham, siger Søren Østervig.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager en blodprøve for at se, om manden var påvirket af spiritus eller euforiserende stoffer.

Manden er 23 år gammel og kommer fra Odense, oplyser politiet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu