ANNONCE

Vild med dans: Her er årets 12 par

12. august 2016 12:28 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Sportsfolk, skuespillere og sangere er klar til at hoppe i danseskoene i årets sæson af det populære underholdningsprogram.

Vild med dans: Her er årets 12 par
De mange fans kan glæde sig til, at 'Vild med dans' har premiere fredag 9. september. Foto: Christian Stæhr / TV 2 (Arkivfoto)

Den 9. september blænder TV 2 op for den 13. sæson af Vild med dans. Fredag blev deltagerne parret og dermed kender vi nu sammensætningen af holdene.

For mange tv-seere rimer efterår og fredag aften på Vild med dans:

– Årets cast har et højt og meget smittende humør. Vi har netop haft alle samlet til de allerførste trin, og smil, jokes og latter fyldte rummet med det samme. Jeg tror, seerne kan glæde sig til en meget sjov og festlig sæson. Selv om de aldersmæssigt spænder fra 21 til 62 år og kommer med hver deres baggrund, så har de en ukuelighed og respekt for opgaven til fælles, siger Thomas Richardt Strøbech, redaktør på TV 2, i en pressemeddelelse.

Nye og kendte ansigter

De 12 nydansere er skuespillerne Laura Bach, Søren Fauli, Mille Dinesen og Mathias Käki Jørgensen, sangerne Thomas Buttenschøn, Julie Berthelsen og Kirsten Siggaard, sportsudøverne Patrick Jørgensen, Sarah Mahfoud, designer Nicholas Nybro, kokken Gorm Wisweh og tv-vært Lene Beier.

Ti af de professionelle dansere fra den seneste sæson er tilbage på dansegulvet, ligesom to tidligere dansere vender tilbage. Det er Sofie Kruuse, som blandt andet har danset med Allan Simonsen, og Marc Christensen, som har danset med blandt andre Charlotte Fich.

– Hvert år er der nye personligheder, der via deres trin, læring og spirende danseglæde fortæller os en helt ny historie. Det bliver som altid spændende at se, hvem der springer ud som naturtalenter og måske ender med at gå hele vejen, til vi lukker sæsonen ned med et brag af et finaleshow i Forum Horsens i november, siger Thomas Richardt Strøbech.

De 12 par i Vild med dans

Laura Bach og Michael Olesen
Thomas Buttenschøn og Mie Moltke
Lene Beier og Frederik Nonnemann
Søren Fauli og Karina Frimodt
Julie Berthelsen og Marc Christensen
Patrick Jørgensen og Jenna Bagge
Mille Dinesen og Mads Vad
Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard
Nicholas Nybro og Luise Crone Dons
Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen
Gorm Wisweh og Sofie Kruuse

Vild med dans har premiere fredag 9. september klokken 20 på TV 2. Der er finale fredag 25. november.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu