Vild kamp i vente for Patrick Nielsen

11. februar 2013 19:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vild kamp i vente for Patrick Nielsen
Billede mangler

Det veltatoverede boksetalent Patrick Nielsen var i lørdags havnet i sin hidtil sværeste opgave, da han mødte englænderen Patrick Mendy.

Kampen blev vundet på point efter 12 omgange, og dermed kunne Patrick Nielsen for 18. gang ud af 18 mulige løfte armene i vejret som sejrherre.

– Patrick nød kampen. De sidste par kampe har han ikke nydt dem. Så det var rart se, at han nød det og samtidig havde forbedret sig. Jeg synes, at han er en ung stjerne i svøb, siger Nisse Sauerland til sporten.dk.

Knap to døgn er streget af kalenderen siden, men bokserens promotor Nisse Sauerland har allerede kampe i støbeskeen til sin unge bokser. Og især et af de navne får klokkerne til at ringe hos boksefans.

– Vi har talt om Jermain Taylor. Måske vi kan arrangere en kamp efter sommeren. Jeg synes, at det ville være en god kamp og en god test for Patrick, da Jermain er noget ældre og rutineret, siger Nisse Sauerland.

34-årige Jermain Taylor har gennem sin professionelle karriere været i ringen 36 gange, hvoraf kun fire er tabt.

Men nederlagene er ikke sket til hvem som helst. Jermain Taylor var blandt deltagerne i Super Six-turneringen, som Mikkel Kessler også deltog i. Her måtte han trække sig efter et voldsomt knockout af Arthur Abraham i den første kamp.

Et af de tre andre nederlag er sket til Mikkel Kesslers kommende modstander Carl Froch, mens de resterende to er faldt ud til fordel Kelly Pavlik.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu