ANNONCE

Vild liste: De har været værter på X Factor

26. februar 2021 19:06 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

X Factor har gennem årene budt på en lang række højdepunkter og store oplevelser. Til at guide danskerne igennem løjerne har en lang række værter taget seerne i hånde, men det kan være svært at huske alle sammen.

I kølvandet på de tragiske nyheder om Melvin Kakoozas hjernetumor, som har tvunget den ellers populære komiker til at trække sig som vært på årets X Factor. Så er det også  værd at tage en dyk i arkivet.

Der er nemlig en lang række TV-værter, som har haft en af de mest eftertragtede værtsjob i mediebranchen, nemlig at holde Thomas Blachman, seere og gæster oppe på tæerne og i sædet, når det er nødvendigt.

Det er et job, som hver uge har betydet, at man hver uge har tørnet ud på skærmen for i perioder over en million senere. Men ligesom dommerbestanden er skiftet gennem årene, så har værten ikke altid heddet Sofie Linde eller Melvin Kakooza, men hvem har nu lige stået i spidsen for X Factor i løbet af showets 14 sæsoner?

I galleriet øverst får du svaret.

Lindes afløsere

Melvin Kakooza var blevet hyret som barselsvikar for den normale X Factor-vært, Sofie Linde, som for nylig fødte sit andet barn.

Den kendte komiker er sidenhen blevet sygemeldt efter en hjernetumor og derfor må forlade programmet.

– Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, lød det fra Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis.

– Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid.

Nyheden fik blandt andet kollegaen Sofie Linde, til at sende kærlighed og medvind i retning af Melvin Kakooza og hans familie. Det skriver Sofie Linde på sin Instagram-story.

– Og så glæder jeg mig til at kysse ham på panden, så snart han er på benene igen, skriver Sofie Linde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu