ANNONCE

Vild med Dans: Bokser afløser skadet Thomas Bo Larsen

13. september 2012 19:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vild med Dans: Bokser afløser skadet Thomas Bo Larsen
Billede mangler

Thomas Bo Larsen, der mandag måtte sande, at hans knæskade er så stor, at han ikke kan danse i Vild med Dans får bokseven som stand-in.
 
Det bliver det 21-årige boksetalent fra Gladsaxe Bokseklub, Anders Krogh Jørgensen, der skal erstatte den skadede skuespiller, Thomas Bo Larsen i TV2s Vild med Dans.
 
Og dermed får seerne stadig set en masse til Thomas Bo Larsen, der ikke nåede at komme på dansegulvet før han blev skadet. Thomas Bo Larsen er nemlig blevet tilknyttet det nye dansepar som mentor.
 
Dermed får Mie Moltke alligevel mulighed for at vise, hvad hun kan i Vild med Dan – nu i stedet samme med den unge bokser.
 
– Jeg synes bare, det var en rigtig god ide. Jeg kunne ikke få en bedre stand-in end Anders, sagde Thomas Bo Larsen, da det nye par torsdag aften blev præsenteret i ‘Go’aften Danmark’.
 
Det er første gang i ‘Vild med dans’-historien, at en deltager ikke har kunnet danse i premiereprogrammet.
 
– Vi syntes, det var utrolig ærgerligt for både seerne og Thomas – og selvfølgelig også for Mie, der lige er kommet tilbage efter et års barsel og havde glædet sig til at danse. Derfor overvejede vi Thomas’ forslag om en stand-in, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.
 
 Meningen er, at Thomas skal være med hele vejen og støtte sin stand-in. Seerne får altså både glæde af det nye par, Anders og Mie, og af Thomas Bo Larsen, uddyber hun.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu