ANNONCE

Vild med dans-par: Sådan går det inden premieren

13. september 2019 06:42 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Spændingen er på sit højeste for Silas Holst og Jakob Fauerby, for premieren på Vild med dans er lige om hjørnet.

Endnu en omgang er Vild med dans – den 16. sæson af programmet – får premiere fredag den 13. september. I træningslokalet har de 12 par knoklet hårdt for at blive klar, og nerverne sidder mere udenpå tøjet hos nogle frem for andre.

Blandt årets måske mest kontroversielle par Silas Holst, der danser med skuespilleren Jakob Fauerby, er nervøsiteten at spore hos skuespilleren. Mens den dygtige danselærer er helt rolig.

Vil ud af kælderen

Fredag går det løs. Det er første gang, at Danmarks modigste dansere skal træde ind på dansegulvet i underholdningsprogrammet.

Det er noget, som Silas Holst ser frem til, mens partneren er en smule mere nervøs.

– Vi er nået dertil, hvor vi bare gerne vil op af kælderen og ud at vise det til nogen. Jeg glæder mig helt vildt. Min partner er mere nervøs, siger danseren, der er tilbage i programmet efter en længere pause, til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Jeg har haft mange dygtige partnere, og jeg synes, at Jakob er rigtig dygtig.

Har nået det hele

Det er ifølge Silas Holst nemt at være rolig, fordi træneren har fået alt ud af sin elev i træningslokalet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

– Jeg synes, at vi har nået alt det, vi skulle nå til i morgen (red. fredag). Så jeg er helt rolig, siger danseren, der har vundet Vild med dans to gange før.

Det er i skrivende stund ukendt, hvad parrene skal danse på premiereaftenen, dermed vil Silas Holst heller ikke afsløre, hvad han og partneren Jakob Fauerby har brugt deres kræfter på.

Sidste sæson var dansene i premiereprogrammet vals, cha cha cha, jive og quickstep.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu