ANNONCE

Vild udvikling i sag om afbrændt millionbil

28. januar 2020 17:54 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En person med relation til sagen er anholdt.

Tirsdag er en person med relation til sagen om den McLaren Spider 650s, der lørdag udbrændte på Åsumvej i Odensebydelen Vollsmose blevet anholdt.

Det erfarer Ekstra Bladet.

Se video hos Local Eyes

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det drejer sig ifølge avisen om en 44-årig forretningsmand, der har lejet bilen ud.

Han skulle tirsdag være blevet varetægtsfængslet, sigtet for besiddelse af et skarpladt skydevåben. Ifølge Ekstra Bladet er våbnet dukket op i forbindelse med, at politiet i forlængelse af bilulykken foretog en ransagning af den nu sigtede biludlejers private luksusejendom i det sydøstlige Jylland.

Sker ikke af sig selv

Uheldet skete lørdag, og søndag gav politiet over for Newsbreak.dk tydeligt udtryk for, at udgangspunktet var, at føreren af den hundedyre sportsvogn havde kørt for stærkt – og måske også uansvarligt.

– Sådan en bil kører jo i udgangspunktet ikke bare ind i et træ af sig selv, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi tror, uheldet skyldes måden bilen er kørt på – herunder hastigheden, sagde vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi søndag, da Newsbreak.dk efterlyste vidner.

Nu begynder selve efterforskningen så, der blandt andet indebærer biltekniske undersøgelse såvel som brandundersøgelser. Ingen kom til skade i uheldet.

Blandt andet skal vidnernes fortællinger stykkes sammen og sammenholdes, så politiet kan få svar på, hvad der har forårsaget den spektakulære bilbrand.

Gik så galt det kunne

Den milliondyre sportsvogn kom kørende ad Åsumvej fra Åsum mod Odense, da føreren – en 29-årig mand fra Vejle – pludselig mistede herredømmet over bilen og ramte et vejtræ.

Så udvikler sig en eksplosiv brand, og særligt en detalje har været medvirkende til, at branden bredte sig med lynets hast, fortalte Christian Holm, vagthavende indsatsleder ved Beredskab Fyn i Odense til Newsbreak.dk lørdag.

– Sådan en sportsvogn er lavet af alt andet end stål, og sådan noget kulfiber og aluminium får bare branden til at udvikle sig voldsomt, sagde indsatslederen.

Heldigvis lykkedes det for føreren og hans passager – en 24-årig odenseaner – at komme ud af bilen, inden den for alvor brød i brand. Ellers var det gået helt galt.

Branden blev anmeldt klokken 13.26 lørdag, og både træ og asfalt, hvor bilen holdt og brændte blev ødelagt af de voldsomme flammer, lød det fra Christian Holm.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu