Vild vejr-forskel: Her regner det – her er solen

11. juli 2019 05:54 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der venter danskerne en særdeles blandet dag med vejret den 11. juli 2019.

Del:

Om du kommer til at opleve vejret den 11. juli 2019 som gråt og regnfuldt eller solrigt og lunt, afhænger fuldstændigt af, hvor i landet du bor.

Begge dele står nemlig på vejr-menuen for torsdag, oplyser vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Mette Wagner, til Newsbreak.dk.

– Det er en noget blandet historie her til morgen. Vi er vågnet op til, at der ligger skyer over Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn, hvor der vil være gråt og diset fra morgenstunden. Der vil også kommer byger lokalt i den sydvestlige del af landet. I resten af landet er der til gengæld knap så mange skyer og gode muligheder for at få solen at se, siger Mette Wagner.

Vejret den 11. juli 2019: Skyer til hele landet

Det skyede vejr vil dog i løbet af dagen trække indover landet, og hen på eftermiddagen vil der være skyet i hele landet.

– Der ligger et frontsystem over Nordsøen, som langsomt trækker indover os i løbet af dagen, og det giver lette regnbyger og skyer til det meste af landet, siger Mette Wagner.

Artiklen fortsætter under videoen

[YouPlaySinglePlayer video=”1765,754,83079″ yot yod yos ap]

Dog vil det på Bornholm formentlig være solrigt hele dagen, og det vil også holde tørt ifølge DMI.

Næsten vindstille

Vejret den 11. juli 2019 byder desuden ikke på særlig meget blæst. Vinden bliver således svag til jævn fra skiftende vindretninger.

– Den aftager endda en smule i løbet af dagen og bliver svag til let. Så der kommer ikke til at være meget vind i dag, siger Mette Wagner.

Dagstemperaturen kommer til at ligge på mellem 18 og 23 grader. Varmest bliver det i Nordjylland og køligst i den sydlige del af landet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu