Vild video: Kvinde skyder indbrudstyv

28. september 2016 22:01 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En kvinde lader sig ikke skræmme af tre indbrudstyve og forsvarer sig selv. Med en pistol.

En kvinde skyder efter tre indbrudstyve. Video: Gwinnet County Police Department.
Del:

Tre mænd brød ind i et hjem i Gwinnet County i Georgia, USA. Hvad der ventede dem indvendig, havde de nok ikke regnet med.

Nok heller ikke, at det blev den ene indbrudstyvs endeligt – kvinden, der boede i huset skød og dræbte den ene af mændene.

Kvinden, en lokal restaurant-ejer, arbejdede sammen med en ven, da indbruddet skete 16. september i år. Det skriver New York Daily News.

På overvågningsvideoen ses de tre bryde ind med trukne våben, men det var ikke nok til at skræmme kvinden, hvis navn endnu ikke er offentliggjort.

Pludselig kommer kvinden, også med et trukkent våben, og skyder efter de tre mænd og man kan også se, hvordan puds flyver rundt i lokalet efterhånden som kuglerne rammer forkellige steder i rummet. Det blev dog ikke kun til en ramt væg – den ene indbrudstyv måtte betale med sit liv efter at være ramt af kvinden.

– Hun brugte sin ret til at forsvare sit liv og ejendom, har Deon Washington fra Gwinnet County Police Department udtalt til New York Daily News.

Indbrudstyven døde i husets indkørsel – de to andre stak af.

Gwinnet County Police Department har nu efterlyst de tre mænd via Twitter, hvor afdelingen også viser de videoen, hvor kvinden skyder efter de tre mænd.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu