Vild video: To ‘surfer’ på taget af metro-tog

15. juli 2019 12:51 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Søndag er to personer blev set på taget af en kørende metro. Metro Service er bekendt med sagen og appelerer til at lade være med det.

Søndag blev to personer observeret tage en tur med metroen, som ikke foregik på den vanlige måde med billet og siddeplads i det selvkørende transportmiddel. De stod på taget af metroen, mens det kørte.

Det er en handling, som Metro Service, der står for driften af Københavns metroer, tager stærkt afstand fra.

Farlig situation

To personer var på en ukendt måde endt på taget af en metro, der blandt andet kørte forbi Ørestaden søndag. Her stod de begge opretstående på taget og ‘surfede’, som det kaldes.

Selve episoden har Metro Service ikke været vidne til, men de forklarer, at det er en forfærdelig ting at gøre.

– Vi kan kun appellere til at lade være, det er en helt uforståelig farlig situation, oplyser Jette Clausen, kommunikationschef ved Metro Service, i et skriftligt svar til Newsbreak.dk.

Metro Service forklarer yderligere, at de helst ikke vil have for meget omtale af sagen, fordi de ikke vil give ideen videre.

Sikkerheden i top

Det er ukendt, hvordan de to personer er endt på taget.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ifølge kommunikationschefen er der dog intet, der tyder på, at det er en fejl ved Metro Services sikkerhedsforanstaltninger, der kan ligge til grund.

– Alle sikkerhedsforanstaltninger er overholdt, men ønsker man at trænge ulovligt ind på et område, kan vi ikke forhindre det, medmindre vi ser det, siger hun.

Lang tid siden

Det er ikke første gang, at der er nogen, der har forsøgt at surfe på taget af toge. Men det er noget, som går år tilbage.

– Det er heldigvis mange år siden, vi har været bevidst om noget lignende, siger Jette Clausen.

I 2007 gik det så alvorligt til, at en 22-årige mand døde.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu