ANNONCE

Vild weekend: Syv er blevet lotto-millionærer

28. oktober 2019 21:38 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Hele syv personer kan nu skrive millionær på visitkortet.

For syv personer kan denne weekend hurtigt blive en af dem, man for alvor husker. Hver af dem er i besiddelse af en heldig Lotto eller Eurojackpot kupon og kan efter weekenden kalde sig millionær.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

(I galleriet over artiklen kan du se, hvor kuponerne er købt).

Artiklen fortsætter under videoen

Allerede fredag aften smilede heldet til to spillere. De to spillere havde fem rigtige tal og et rigtigt Stjernetal og vandt en 2. præmie i Eurojackpot på 2.342.141 kroner.

Lørdag var der så gang i milliongevinsterne igen. Den store pulje på seks millioner kroner blev vundet af hele tre forskellige personer, der havde netop de syv tal, der skal til. De får hver to millioner kroner hver. Ikke alle har meldt sig.

Millionærgaranti

To andre spillere er blevet millionærer efter lørdagens trækning. Hver uge trækker Lotto lod om 2×1 million kroner på alle spillede rækker, det der hedder Millionærgarantien. En kupon uden synlig gevinst kan altså lige pludselig være 1. million kroner værd.

Det er tilfældet for denne uges to heldige vindere. De har ikke nogen yderlige gevinst på deres kupon, men deres kupon er 1 million kroner værd.

De spillere har Danske Spil heller ikke hørt fra.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu