ANNONCE

Vilde billeder: Hamburg dækket af is

4. marts 2020 11:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Byen Hamburg i staten New York blev ramt af en snestorm. Tjek de vilde billeder her.

I Danmark har vi måttet tage til takke med en mikroskopisk mængde tøsne denne vinter. Imponerende har det ikke været, men det kan også blive for meget af det gode. Se bare i nærheden af byen Hamburg i den amerikanske stat New York.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Hamburg ligger tæt ved vandet – den store nordlige sø Lake Erie – og kombinationen med en stærk og iskold vind har ganske enkelt indhyllet flere biler, huse og lignende i islag for et par dage siden. Flere personer har således ikke kunnet forlade deres hjem.

Udfordringen opstod, fordi den kraftige blæst gav kraftige bølger, der sendte vandsprøjt ind over dele af byen tættest ved søen, og da temperaturerne i det område typisk er meget lave om vinteren – det er de også nu – blev vandet nærmest omgående til is.

Lufttemperaturerne var således under frysepunktet, og det skabte altså de dramatisk udseende huse og køretøjer, der mest af alt kunne være taget ud af filmen Frost.

Den slags fænomen er ikke ukendt for beboerne ved Lake Erie, men det har ifølge BBC aldrig været så voldsomt som nu. Klik dig gennem de dramatiske billeder over artiklen her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu