ANNONCE

Vilde billeder: Så store er ødelæggelserne

29. juli 2020 22:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En eksplosionsbrand i en sydfynsk villa har stort set nedlagt huset. Se de skræmmende billeder her.

En person, der endnu ikke er identificeret, blev af Hærens Ammunitionsrydningstjeneste (EOD) fundet død, da bomberydderne skulle gennemgå brandtomten for at sikre, at der ikke var mere sprængfare.

Det er endnu uvist, hvad der præcis skete, da et højt brag pludselig flænsede en ellers stille onsdag formiddag på en villavejen Græskæmnervej i den sydfynske by Svendborg kort før klokken 11, men billedmateriale fra ulykkesstedet vidner om, at der er sket noget uhyggeligt.

Billederne kan du se i galleriet over artiklen her. De stammer fra en fotograf, der efter brandslukning og politiefterforskning har nærmet sig huset, og de viser tydeligt, at eksplosion og efterfølgende brand har været særdeles voldsom.

Ifølge Fyns Politi kan beboere i de tidligere evakuerede naboejendomme vende hjem igen, da der ikke længere er risiko for skader på deres huse – eller fare for deres sikkerhed. Onsdagen i gennem har politiet opdateret offentligheden på forskellig vis.

Seneste melding lyder, at politiets kriminalteknikere og EODs sprængstofseksperter har afsluttet deres undersøgelser på brandstedet. Der kan ikke oplyses noget om brandårsag, og tidligst torsdag vil politiet kunne komme med yderligere oplysninger.

Politiet oplyser, at der er ikke noget, der tyder på, at de nærliggende huse har taget skade i forbindelse med branden eller eksplosionen, hvilket – billederne taget i betragtning – lyder ganske overraskende.

Du kan læse Newsbreak.dks oprindelige omtale af ulykken her:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu