ANNONCE

Vilde scener i dansk lufthavn

20. juli 2020 08:13 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Natten til mandag har fodboldfans hyldet spillerne fra AGF.

Det var noget af en modtagelse, der mødte spillerne fra AGF, da de landede i Tirstrup Lufthavn.

Her var en stor mængde fans mødt op udstyret med kamptrøjer og romerlys for at tage imod spillerne, der sejrede i det store sølvbrag mod FCK.

Du kan se hvor vildt det gik for sig i galleriet ovenfor. En video fra modtagelse kan du se i bunden af artiklen.

Der var da også grund til glædesrus og fest for de aarhusianske fans. Deres hold ydmygede FCK, da de to hold mødtes i Parken søndag.

Det blev til en 4-2 sejr, og den sejr sikrede AGF sin bedste slutplacering i Superligaen i 23 år. For det blev nemlig til en andenplads for AGF.

Glæden over resultatet var da også til at mærke i det aarhusianske natteliv. Dog tyder det ikke på, at der var problemer, som politiet skulle tage sig af, forklarer vagtchef ved Østjyllands Politi Jens Rønberg til Ekstra Bladet.

– Der har været mange glade mennesker på gaden. Men vi har ikke mærket noget til festlighederne, siger vagtchefen.

Noget af det politiet dog havde i udsigt at holde øje med var, om for mange mennesker havde forsamlet sig på et sted. Og den opgave påtog politiet sig.

De jublende fans kunne da også begrænses til området omkring Aarhus, hvor AGF er byens hold, da det af hensyn til coronavirus ikke var tilladt med udebanefans i Parken til kampen.

Dog strakte festen sig også til Tirstrup på Djursland, hvor spillerne blev modtaget med tilråb og sejrshymner.

I et rødt skær fra medbragte romerlys kunne AGF-spillerne gå gennem mængden af fans og blive hyldet. Se hvordan det gik til her:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu