Vilde Wigan overraskende videre i FA Cup’en

9. marts 2013 16:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vilde Wigan overraskende videre i FA Cup'en
Billede mangler

Der har ikke været meget at le over på det seneste i Wigan.

 

Økonomisk hører klubben til de svagest stillede i Premier League, ligesom man de seneste fire år har været fast inventar i den nederste del af tabellen.

Derfor er de blandt holdene i de engelske pokalturneringer, der gerne går den ekstra mil for en sejr i håbet om succes. Lørdag eftermiddag kom det til udtryk i 6. runde i verdens ældste pokalturnering, FA Cup.

På en svær udebaneopgave mod Everton på Goodison Park vandt Wigan noget overraskende 3-0 efter tre særdeles vilde minutter midt i første halvleg.

Inden for den tidsramme blev alle tre mål sat ind til stor forbløffelse og fascination. Alt, hvad de rørte ved, gik ind, mens Evertons spillere intet kunne stille op. Målscorerne var Maynor Figueroa, Callum McManaman og Jordi Gómez.

Everton gjorde alt for at få vendt det håbløse resultat, men trods et massivt pres lykkedes det dem aldrig at komme tilbage i kampen. Det var Evertons blot andet nederlag på hjemmebane i denne sæson.

Wigans modstander i semifinalen skal findes blandt vinderne af opgørene Manchester City mod Barnsley, Millwall mod Blackburn og Manchester United mod Chelsea.

Det er første gang i Wigans historie, at man er nået videre fra 6. runde i FA Cup.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu