Vildt comeback: Lars Krogh klar for KIF

15. februar 2013 14:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vildt comeback: Lars Krogh klar for KIF
Billede mangler

Bredsdorff har nemlig haft held til at overtale assistenttræner Lars Krogh Jeppesen til at gøre comeback på banen. Det betyder, at den tidligere landsholdsstjerne allerede er med på holdkortet på søndag, hvor KIF Kbh. møder Tatran Presov på hjemmebane i EHF Cups gruppespil.

– Vi har været lidt pressede med nogle spillere, der enten er småskadet eller er på vej tilbage fra skader, og nu hvor Boldsen er ude i længere tid, så har vi kigget lidt efter i sømmene og set på, hvilke muligheder vi har. Derfor opfordrede vi Lars Krogh til at bidrage på banen, og det havde han heldigvis lyst til, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen om det opsigtsvækkende comeback, der kommer i kølvandet på meldingen om, at Joachim Boldsen måske er ude resten af sæsonen med en albueskade.

33-årige Lars Krogh Jeppesen fik den sidste del af sin ellers glorværdige karriere ødelagt af skader, og det er efterhånden længe siden, han var en del af spillet på banen. Men Bredsdorff-Larsen tvivler ikke på, at hans assistent er i stand til at bidrage til KIF-mandskabets niveau på banen.

– Lars er begyndt at følge holdets rytme, og han har trænet med i dag og kommer nu ind i et program hos vores fysiske træner, hvor vi skal se, hvor tæt vi kan få ham på topformen. Alene hans engagement, motivation og store gejst kan bære rigtig langt og vil kunne bidrage til holdet. Og så har han jo en kæmpe rutine og erfaring fra nogle af de allerstørste klubber i verden, og han kender Lars Jørgensen fra både det ene og det andet landshold, hvor de har spillet sammen i midterforsvaret, siger Peter Bredsdorff-Larsen med hentydning til, at de to gange Lars har spillet sammen på diverse ungdomslandshold og A-landsholdet.

KIF-træneren har et indgående kendskab til Lars Kroghs kvaliteter på banen, da de to kender hinanden fra landsholdet, hvor de begge to var med til at vinde EM-guld i Norge. Bredsdorff understreger, at Lars Krogh Jeppesen udelukkende er tiltænkt en rolle i forsvaret – og selvom han er sikker på, at den tidligere landsholdsprofil vil kunne styrke holdet, så påpeger han, at man er nødt til at have en smule tålmodighed i starten.

– Vi skal selvfølgelig have respekt for, at man ikke bare rejser sig fra kontorstolen og går direkte ind på banen i en europæisk topkamp, men jeg er sikker på, vi kan få meget ud af Lars’ kvaliteter. Nu giver vi den gas og ser, hvad der sker, siger Bredsdorff-Larsen om Lars Krogh Jeppesen, som tidligere har spillet for blandt andet THW Kiel, Barcelona og Flensburg-Handewitt.

Lars Krogh Jeppesen var i Kolding som spiller i sæsonen 2010/2011, men på grund af et genstridigt træthedsbrud i foden spillede han ikke en eneste betydende kamp for klubben. Efter en afstikker til Faaborg vendte han tilbage til Kolding før denne sæson for at være assistenttræner for Peter Bredsdorff-Larsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu