ANNONCE

Vildt overfald: Mand bad om afstand i køen

19. marts 2020 12:56 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 40-årig mand fik slag og spyt i hovedet, da han mente en anden kunde stod for tæt på ham i køen i Netto.

Vildt overfald: Mand bad om afstand i køen
En 40-årig mand påtalte, at en anden mandlig kunde var kommet for tæt på ham i køen i Netto. Det endte med at den 40-årige blev slået og spyttet i hovedet. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Flere danske supermarkeder har efterhånden taget deres forholdregler i forhold til at sikre deres kunder og personale mod smitte af coronavirus. Det har blandet andet betydet, at der blev sat klistermærke op, der skal hjælpe kunder til at huske at holde afstand.

Men en 40-årig mand oplevede onsdag eftermiddag, at en anden mandlig kunde stod for tæt på ham, og det påtalte han. Det udviklede sig voldsomt, fremgår det af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Voldelig kunde

I køen i Netto på Københavnsvej i Roskilde syntes en 40-årig mand, at en anden mandlig kunde var gået lidt for tæt på, derfor nævnte han det overfor kunden.

Det fik kunden til at opføre sig fortørnet og udvise truende adfærd over for den 40-årige.

Da den 40-årige var færdig med sine indkøb og bevægede sig ud på parkeringspladsen, blev han opsøgt af kunden fra køen. Kunden blev voldelig og uddelte slag i hovedet på den 40-årige mand, mens han også spyttede ham i ansigtet.

Var du vidne?

Midt- og Vestsjællands Politi sendte en patrulje til stedet, der afhørte den 40-årige mand, dog var kunden ikke til at finde.

Politiet har dog gode spor at gå efter i efterforskningen af den kunde, der mistænkes at stå bag det voldelige overfald, der blev anmeldt klokken 17.34.

Politiet hører dog gerne fra vidner, der overværede episoden. Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu