ANNONCE

Vildt skyderi: Nu gør politiet dette

17. december 2019 14:57 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Nu tager politiet en visitationszone i brug.

Mandag aften og natten til tirsdag har Fyns Politi været massivt til stede i den odenseanske bydel Vollsmose. Årsagen er, at politiet mandag aften klokken 21.59 modtog en anmeldelse om, at der var affyret skud i Fyrreparken i Vollsmose.

Artiklen fortsætter under videoen

Den foreløbige efterforskning understøtter anmeldelsen om skud, og Fyns Politi indfører derfor visitationszone.

– Det er en meget alvorlig situation, når der skydes på åben gade, hvor uskyldige borgere færdes, og derfor har vi besluttet at indføre visitationszone i området. Visitationszonen giver os bedre mulighed for at finde de våben og de personer, der bruger disse våben. Vi vil gerne sende en klar besked til dem, der skyder, og dem der skaber utryghed om, at vi ikke vil acceptere det. Samtidig vil vi gerne vise beboerne i området, at vi er tilstede, og at vi gør, hvad vi kan, for at genskabe trygheden i Vollsmose, siger politidirektør Arne Gram i en pressemeddelelse.

Visitationszonen gælder fra den 17.12.2019 kl 14.00 og 4 uger frem til den 14.1.2020 kl 14.00. Denne zone giver politiet udvidede rettigheder til at visitere personer og køretøjer inden for zonen.

Konflikt mellem grupperinger

Fyns Politi oplyser, at ingen personer på nuværende tidspunkt er blevet anholdt i sagen samtidig med, at der ej heller har været meldinger om ramte personer eller sårede.

– Vi har været i gang med efterforskningen siden i går aftes, og vi har gjort nogle fund, som understøtter vores formodning om, at der har fundet en skudepisode sted. Vi har bl.a. indbragt nogle køretøjer til nærmere undersøgelse, men vi kan af hensyn til vores efterforskning ikke sige mere, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen.

Så har man hørt eller set noget mistænkeligt i eller omkring Fyrreparken omkring kl 22.00 i går aftes, beder vi om, at man kontakter Fyns Politi på 114.

– Vi står med en konflikt mellem to grupper, hvor vi kender personkredsene særdeles godt. Derfor fortsætter vi selvfølgelig efterforskningen, så vi kan finde de ansvarlige for skyderiet, siger efterforskningsleder Jesper Weimar Pedersen og fortsætter.

– Vi kunne dog godt tænke os at tale med nogle beboere i området, da vi tænker, at nogen må have set eller hørt noget i eller omkring Fyrreparken ved 22-tiden mandag aften.

Politiet har siden skudepisoden mandag aften styrket den tryghedsskabende indsats i Vollsmose. Det betyder mere synligt politi end sædvanligt i de næste par dage.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu