Vilhelmsen angribes af partifæller

27. februar 2013 04:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vilhelmsen angribes af partifæller
Billede mangler

Vækstplan DK viser, at erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsens (SF) løfter om at sikre SF større indflydelse har spillet fallit, mener flere SF-medlemmer ifølge Politiken.

 

»Annette sagde i sin tiltrædelsestale, at hun var en stædig fynbo, der ville bide sig fast i forhandlingsbordet. Men hun har bidt sig fast i et rullebord. De har kørt hende rundt i manegen. Det blotlægger en utroværdighed fra vores side, og det er meget alvorligt,« siger tidligere folketingsmedlem Karsten Hønge (SF) til avisen.

Tidligere folketingsmedlem Tommy Dinesen (SF) overvejer ligefrem at melde sig ud af partiet.

»Jeg er mildest talt ikke imponeret over den nye ledelse. Jeg har aldrig været med til noget lignende. De fattige betaler for lettelser til erhvervslivet. Og det ligger så langt væk fra noget, SF nogensinde har stået for,« siger han.

Også Pernille Frahm (SF) er skuffet.

»Det virker, som om kompasset er forsvundet – også i SF. Selskabsskattelettelsen er bestemt ikke SFsk, og det kan man ikke snakke sig ud af. Jeg vil opfordre de SFere, der har indflydelse på dette her, til at finde det frem igen. Klokken er fem minutter i 12,« siger hun til Politiken.

Mange af de SFere, avisen har talt med, er rystede over ledelsen.

»Jeg er målløs over udviklingen. Kæden begynder at hoppe helt alvorligt af. Jeg sidder ikke tæt på ledelsen, men det er helt sikkert, at de ikke har gjort deres arbejde godt nok,« siger næstformand i 3F Aarhus Knud Aage Rasmussen (SF).

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu