Vilhelmsen: Meningsmålinger stritter i alle retninger

1. marts 2013 22:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vilhelmsen: Meningsmålinger stritter i alle retninger
Billede mangler

Dårlige meningsmålinger holder tilsyneladende ikke SFs leder, Annette Vilhelmsen (SF), vågen om natten

 

Selvom regeringspartiet i denne uge ramte bunden og blot fik opbakning fra 4,8 procent af de adspurgte vælgere i en måling, som Megafon havde foretaget for TV2, så kan næste måling for SF vise noget ganske andet, lod Annette Vilhelmsen forstå.

»Det kan jeg ikke kommentere. Meningsmålinger stritter i alle retninger, jeg holder fokus på at forandre Danmark, det er vi i gang med,« sagde SF-bossen fredag aften efter et møde med landsledelsen på Fyn.

Derudover var hun ganske fåmælt omkring de problemer, SF kæmper med i øjeblikket. Hun ønskede ikke at kommentere den kritik, der har været i baglandet efter regeringens fremlæggelse af sin nye vækstpakke, hvor der blandt andet lægges op til at sikre erhvervslivet skattelettelser.

Det samme gjaldt de øvrige SFere, som deltog i mødet og som fåmælte gik derfra uden at ville kommentere dagens diskussioner.

Annette Vilhelmsen slog dog fast, at hun er glad for vækstpakken, trods kritikken af, at den har et mere blåt end rødt præg.

»Den kritik, der har været af vækstpakken omkring manglende job og det grønne, imødekommes nu med den nye togpakke. Vækstplanen skal man se som en stor og ambitiøs plan, som går ind og svarer på udfordringen om, hvordan man skaber job,« sagde Annette Vilhelmsen.

Hun ville ikke fortælle nærmere om den nye strategi, SF har i støbeskeen, og som ifølge Politiken sætter fokus på tre hovedområder, velfærd, grøn omstilling/nye job og fordelingspolitik.

Om den nye strategi skal føre SF tilbage på et mere rødt spor, er noget, som skal drøftes i partiet og ikke i pressen, slog Annette Vilhelmsen fast.

»Det er et internt papir, og jeg ser frem til at drøfte det internt med landsledelsen. Men jeg kommenterer ikke på et internt papir.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu