Vilhelmsen: Vi finder en god løsning

24. januar 2013 09:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vilhelmsen: Vi finder en god løsning
Hun nåede kun lige at indtage sin nye post som Foto: Colourbox.
Anette Wilhelmsen

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF). Foto: Colourbox.

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen vil ikke forholde sig til oplysningerne om, at hendes rådgivere skulle have forberedt hende på at true bankerne med et lovindgreb i et TV-interview.

 

Det er meldingen fra erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF), der ikke ønsker at forholde sig til oplysningerne om, at hendes rådgivere helt op til et TV-interview mandag på TV 2 skulle have forberedt hende på at true bankerne med lovindgreb i forbindelse med den heftige debat om Danske Banks nye gebyr til de svagest stillede kunder.

– Det, jeg er interesseret i, er, at helt almindelige danskere kan få en konto på nogle rimelige vilkår, og det er også derfor, jeg har indkaldt til et møde i næste uge, og så regner jeg med, at vi finder en god løsning, siger hun torsdag på vej til gruppemøde i SF torsdag.

Læs også: S-ordfører trækker banktrussel tilbage

Ifølge Jyllands-Posten var Annette Vilhelmsen ellers blevet udstyret med et talepapir med følgende punkt:

– På baggrund af disse drøftelser vil jeg tage stilling til, hvorvidt vi skal iværksætte eventuelle lovgivningsinitiativer.

Men den sætning brugte hun ikke, da hun tonede frem på skærmen.

Meldingen om kursskiftet nåede dog ikke frem til Socialdemokraternes erhvervsordfører, Benny Engelbrecht (S), der i flere medier truede Danske Bank med et lovindgreb. Den trussel har han nu trukket tilbage.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu