Vilhelmsen vil arbejde sig ud af stormvejret

1. marts 2013 21:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vilhelmsen vil arbejde sig ud af stormvejret
Billede mangler

Den seneste tids kritik af SF, får ikke formand Annette Vilhelmsen (SF) til at ændre kurs. Det fastslog hun fredag aften i Middelfart, hvor SFs landsledelse er samlet til møde. Røster i baglandet har krævet partiet ud af regeringen, men det kan der ikke blive tale om, lyder det fra Annette Vilhelmsen.

 

»Det gør altid indtryk på mig, hvad SFere siger, og jeg lytter også til det, men jeg har hele tiden sagt, at jeg går ind i at være i regeringen og jeg fastholder at være i regeringen. Det er vigtigt, hvis vi skal arbejde for at ændre Danmark,« siger SF-formanden.

Hun ønskede ikke at kommentere, om SFs regeringsdeltagelse har været et tema på mødets første dag.

»Det vil jeg ikke kommentere, for det er en intern drøftelse. Men jeg kan sige, at der har været en god stemning,« siger partiformanden.

Uroen om SF og partiets politiske linje er taget til efter præsentationen af regeringens nye vækstpakke. På venstrefløjen er der en udbredt opfattelse af, at den er mere blå end rød, blandt andet fordi den lægger op til at lette selskabsskatten for landets virksomheder.

Men det er et langt og slidsomt arbejde at sidde i regering, og SF vil fortsætte det arbejde, siger Annette Vilhelmsen, som samtidig siger, at hun skam lytter til baglandet.

»Jeg er i dialog med rigtig mange SFere, og jeg har jo sagt det klart, det gjorde jeg allerede under formandsvalget, og det gør jeg stadigvæk. Det er ikke et tema at gå ud af regeringen. Vi har lagt et stort arbejde i at få skabt de forandringer, der er nødvendige i Danmark, og det fortsætter vi med,« siger Annette Vilhelmsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu