Ville optræde igen: Nu er kendt sanger død

19. marts 2019 18:12 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han blev pludseligt ramt af aggresiv kræftsygdom.

Ville optræde igen: Nu er kendt sanger død
Sangeren Andre Williams døde i foråret 2019. Foto: Scanpix.

Den amerikanske R&B-sanger Andre Williams er død, 82 år gammel. Det oplyser hans pladeselskab, Pravda Records, på Facebook.

– Vi må med stor sorg fortælle, at Andre Williams er død, skriver pladeselskabet i Facebook-opslaget.

Billboard har talt med Kenn Goodmann, manager for Andre Williams. Ken Goodmann fortæller, at sangeren døde søndag eftermiddag. Han var indlagt på et hospice i Chicago, og han var omgivet af familien, da han døde.

– For to uger siden blev han diagnostiseret med tyktarmskræft, der spredte sig til hans lunger og hjerne, siger Kenn Goodmann til Billboard.

– Han betød meget for os og et utal af andre mennesker. Vi elsker dig, skriver pladeselskabet i Facebook-opslaget.

Ken Goodmann fortæller også, at Andre Williams den seneste tid har været hårdt ramt af sygdom, men han var indstillet på, at han ville synge og indspille musik igen.

En lang karriere

Andre Williams blev, ifølge Billboard, født 1. november 1936. I de tidlige 1950’ere blev han et vigtigt medlem af den R&B-scene, der var i voldsom vækst i byen Detroit i den tid.

Williams var kendt for profaniterne på scenen og for at levere et hav af hits hen over de kommende år.

Gennem årene har han spillet musik med navne som Red Hot Chili Peppers og Ike & Tina Turner, og karrieren fik endda nyt liv i 1998, da han udgav albummet Silky.

Efter Silky fulgte flere udgivelser, blandt andet så sent som i 2016, da den dengang 79-årige Andre Williams udgav pladen Don’t Ever Give Up.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu