ANNONCE

Ville stoppe biljagt: -Jeg er blevet skudt

20. april 2021 22:28 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det gik dramatisk for sig, da politiet skulle stoppe en 25-årig mand

Ville stoppe biljagt: -Jeg er blevet skudt
Manden hamrede ind to politibiler før han stoppede. Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Natten til tirsdag forsøgte en 25-årig mand at slippe af med politiet under en biljagt ved at påstå, at han var blevet skudt på en adresse i Faxe Ladeplads. Det betød at politiet blev sendt afsted til adressen, mens andre patruljer jagtede manden i en stjålet bil.

Den 25-årige havde natten til tirsdag slået og taget kvælertag på sin ekskæreste, en 26-årig kvinde, hvorefter han stak af i hendes bil. Sagen blev anmeldt, og politiet satte efter manden, hvilket resulterede i en biljagt.

Manden nægtede at standse for patruljerne og brugte flere kneb for at ryste dem af sig. Først og fremmest gik jagten i høj fart højre om helleanlæg, og derudover valgte manden at ringe 112. Her fortalte han, at han var blevet skudt, så flere patruljer måtte køre til adressen for det påståede skyderi.

Endte i politibiler

Det lykkedes til sidst politiet at standse den 25-årige, men først efter han havde kørt over en sømmåtte og derefter bragede ind i to patruljevogne.

Og sagen ende med en håndfuld sigtelser for manden. Han blev anholdt klokken 00.14 i krydset Rønnedevej/Stavnstrupvej i Tappernøje. Den 25-åriges opførsel betød også, at han måtte ind til en blodprøve, da politiet mistænker, at han var narkopåvirket.

Derudover var han eftersøgt af politiet, da han er udeblevet fra en afsoning i en tidligere sag om vold.

Han er sigtet for vold, brugstyveri, falsk anmeldelse og kørsel uden førerret i narkopåvirket tilstand. Tirsdag vil han blive fremstillet i grundlovsforhør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu