ANNONCE

Ville stoppe dril af pindsvin: Så røg tænderne

4. august 2020 22:08 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Offentligheden har været meget behjælpelig i en voldsom sag.

Ville stoppe dril af pindsvin: Så røg tænderne
Politiet takker borgerne for hjælpen i en grov voldssag. Foto: Colourbox.

Efter omtale i pressen har Nordjyllands Politi modtaget mange henvendelser fra offentligheden om en grov voldssag fra Christiansgave i Hjørring den 27. juni 2020.

Det har ført til, at de formodede gerningsmænd nu er fundet og sigtet.

Politiet takker i en pressemeddelelse for hjælpen.

Lørdag d. 27. juni 2020 klokken 23.45 blev to unge mænd udsat for grov vold i Christiansgave i Hjørring, da de opfordrede en gruppe på fire unge personer til at stoppe med at drille et pindsvin.

De to mænd blev slået med knytnæve og med en flaske i ansigtet, og den ene af de forurettede fik som følge knust tre af sine tænder.

Nordjyllands Politi ønskede offentlighedens hjælp til at fastlægge identiteten på de formodede gerningsmænd i sagen og efterlyste dem derfor i en pressemeddelelse den 1. juli 2020.

Her opfordrede man også vidner og andre med oplysninger i sagen til at kontakte politiet.

Det fik mange til at reagere.

Afgørende oplysninger kom frem

Leder af lokalpolitiet i Hjørring og Jammerbugt vicepolitiinspektør Sune Myrup fortæller, at presseomtalen førte til ganske mange henvendelser i sagen med mange brugbare oplysninger, der gjorde det muligt for efterforskerne at finde frem til centrale vidner og dernæst de formodede gerningsmænd.

– Derfor vil vi gerne takke offentligheden for de mange henvendelser, som faktisk har været afgørende for, at vi kunne opklare sagen,” understreger Sune Myrup.

– Det er et godt eksempel på, hvorfor man skal kontakte politiet, når man ligger inde med viden i en sag. Hellere en gang for meget end for lidt, fortsætter han.

Nordjyllands Politi aflyser hermed efterlysningen fra den 1. juli 2020. To unge mænd er sigtet for vold i sagen, som nu afventer anklagemyndighedens vurdering.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu