Villy: Det har vi nået på et halvt år

13. april 2012 20:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Villy: Det har vi nået på et halvt år
Billede mangler

650 par SF-hænder klapper taktfast op mod deres formand.
Villy Søvndal (SF) har netop opremset 20 konkrete ting, som SF og regeringen har nået på de første seks måneder ved magten.
“Regeringen er gået i gang med en oprydningsopgave af historiske dimensioner. Det bliver ikke let, men det er virkeligheden, venner! Desto mere stolte kan vi i dag være over de resultater, regeringen har nået på bare et halvt år,” siger Villy Søvndal fra talerstolen foran passionerede SF’ere på hjemmebane i Kolding.
Talen åbner landsmødet, hvor partiet skal lægge kursen for SF det næste år. Men før der skal stemmes om fremtiden, så fremhæver den nyligt genvalgte formand fortidens bedrifter.
Blandt andet den såkaldte kickstart af dansk økonomi, som ifølge SF skaber job lige nu. Samtidig har ændringer af vandmiljøplanen og lukningen af Bjørn Lomborgs institut gjort Danmark til det – måske – grønneste land i verden, lyder det fra talerstolen.
Men når krisen er slut, så skal der strammes op, lyder det fra formanden.
“Man kan ikke kickstarte i en evighed. Når krisen så er ovre, skal man stramme op. Derfor skal folk ikke tro, at der bliver råd til en helt masse efter krisen. Det gør der ikke,” dundrer Villy Søvndal.
Hele weekenden skal de 421 delegerede medlemmer med stemmeret diskutere SF’s politik og profil det næste år. Der skal vælges en landsledelse, der efterfølgende skal vælge en næstformand – eller formænd. Samtidig skal der vedtages et principprogram.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu