Villy Søvdal har tabt kontrollen med SF mener kommentator

27. marts 2012 16:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Villy Søvdal har tabt kontrollen med SF mener kommentator
Billede mangler

Kort før landsmødet står Villy Søvndal uden kontrol over SF og forskellige fraktioner har kastet sig ind i slagsmålet om fremtidens kurs.
 
Når SF i midten af april holder landsmøde, kan det meget vel blive et møde, der udstiller Villy Søvndals manglende kontrol over partiet.
 
Det mener Berlingske Tidendes politiske redaktør, Thomas Larsen, der vurderer at de mange forskellige udmeldinger i medierne om partiets standpunkter er et udtryk for at alle fraktionerne lige nu kæmper om partiets fremtidige kurs.
 
Ifølge bt.dk siger Thomas Larsen:
”Hele den proces, der er i gang op til landsmødet, er mere end noget andet et udtryk for, at Villy Søvndal har tabt kontrollen med sit parti. Derfor ser vi alle tænkelige stemmer, fraktioner og gruperinger kaste sig ud i slagsmålet. Efter min mening er der langt mere på spil end kampen mellem unge og gamle. Det er et udtryk for, at der er rigtig mange SFer, der ikke længere kan kende deres parti efter de enorme forandringer, partiet har gennemlevet de seneste år, og som i virkeligheden også er dybt uenige i, hvor partiet skal hen.”

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu