ANNONCE

Vind DVD med filmsuccesen Hvidstengruppen

7. august 2012 19:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vind DVD med filmsuccesen Hvidstengruppen
Billede mangler

758.000 danskere har allerede set Hvidstengruppen i biografen og DVD-udgivelsen ventes derfor at blive et megahit.
 
Har du også set den danske film, Hvidstengruppen, i biografen? Så er du langt fra alene – 758.000 danskere har nemlig købt billet til filmen om modstandsfolkene i Hvidstengruppen og dermed tegner den til at blive den største filmsucces i år.
 
Af samme årsag er der også forudbestilt hele 80.000 DVD’er, der bliver sat til salg fra den 21. august.
 Sådan vinder du:
Nu kan du vinde en af de 80.000 DVD’ere. På newsbreak.dk sætter vi tre film på højkant. Det eneste du skal gøre er at give newsbreak.dk et like på facebook samt dele denne artikel med dine venner. Så deltager du i lodtrækningen om en af de tre film.
På newsbreak.dk trækker vi de tre vindere på udgivelsesdagen – den 21. august. Inden da skal du både have givet os et like samt have delt artiklen, hvis du vil deltage i konkurrencen.Vinderne bliver kontaktet direkte på facebook.
 
– Hvis det går ligesom i biografen, så venter der en sensation på DVD. DVD- markedet har været faldende i mange år, men hele branchen forventer, at Hvidstengruppen kan vende det billede, og derfor ventes der med spænding på releasen den 21. august.siger producent Regner Grasten.
 
Hvidsten Gruppen er en stærk dramatisk historie om en gruppe danske modstandsfolk under 2. Verdenskrig.  Det var almindelige folk, der tog en beslutning om at kæmpe for friheden, en familie og et lille lokalsamfund der var parat til at betale den højeste pris for deres frihed.
 
Filmen er instrueret af Anne-Grehte Bjarup Riis og produceret af Regner Grasten. Medvirkende bl.a. Jens Jørn Spottag, Bodil Jørgensen og Bjarne Henriksen
 Udover filmen indeholder DVD & Bluray et stærkt bonusmateriale:
·         Bag om den rigtige Hvidstengruppe og hvad der skete bagefter. Et gribende dokumentarprogram om Hvidstengruppen.
·         Bag om filmen Hvidsten Gruppen – Programmet går bag om produktionen af spillefilmen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu