ANNONCE

Vinder 15 millioner i lotto

11. oktober 2020 18:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Der er mange, der drømmer om at vinde den store gevinst, og for en færing gik drømmen i dén grad i opfyldelse lørdag aften.

Vinder 15 millioner i lotto
Arkivfoto: Danske Spil.

15.000.000 kr. Så mange penge, kan en heldig vinder fra Færøerne se frem til at få ind på kontoen. Den nybagte millionær ramte nemlig de rigtige syv vindertal, hvilket har udløst præmien med den store milliongevinst.

Vinderkuponen er købt hos Kiosk Activ, J.C. Svabosgøte 54 i Thorshavn.

– Vi må håbe, at den heldige vinder har tjekket sin kupon lørdag aften og ved, at de kan se frem til en præmie på 15 millioner kroner. Med sådan en gevinst kan man udleve mange af sine drømme og gøre dagligdagen en del sjovere. Der skal lyde et kæmpestort tillykke herfra, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Færingen er ikke den eneste, der har noget at glæde dig over, denne lørdag aften.

En Plus-abonnent fra Århus Kommune har vundet en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige.

Det samme har en vinder, der har købt sin kupon i stationskiosken i Frederiksværk. Sidstnævnte har desuden vundet to ekstragevinster på Joker, så den samlede gevinst lyder på 1.000.219 kr.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke.

Denne uges vindertal: 1, 2, 6, 8, 11, 28, 33

Tillægstal: 5

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu