ANNONCE

Viralt hit: Løssluppen Prins Harry rækker tunge

1. juni 2016 17:11 | Af: Ritzau Info og Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den britiske prins Harry lavede en morsom grimasse og sneg sig med på et billede, som modellen Winnie Harlow var i gang med at tage.

Der hersker måske en opfattelse af, at de royale medlemmer af kongehusene kan fremstå en smule stive og kontrollerede i betrækket. Det er dog langt fra tilfældet for den britiske prins Harry, som på et nyt Instagram-billede viser en mere løssluppen og humoristisk side af sig selv.

Billedet er taget af modellen Winnie Harlow, der er kendt fra det populære tv-program “America’s Next Top Model”.

Her er den 21-årige tv-model i færd med at posere foran sit kamera sammen med sin agent, da de begge deltager i det britiske velgørenhedsarrangement “Audi Polo Challenge”.

Rødhåret prins i baggrunden

Kigger man nærmere på billedet, bliver man dog hurtig opmærksom på den rødhårede prins, som sidder i baggrunden og dermed sniger sig med på modellens billede – eller “fotobomber” det, som man kalder det på engelsk – samtidig med at han stikker sin tunge ud af munden.

Winnie Harlow var ikke længe om at smide det morsomme billede på sin Instagram-profil, hvor det på et døgn har fået over 22.000 likes.

– Når du prøver at have en seriøs samtale, mens hverken din agent eller prins Harry er seriøse, skriver Winnie Harlow til billedet.

Modellen fik senere på dagen også lagt et billede op, hvor man både kan spotte prins Harry og prins William i baggrunden. Her må man desværre undvære sjove grimasser fra prinserne.

Se billederne øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu