Virksomhed ransaget: Fem personer anholdt

8. oktober 2019 20:43 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Aktionen startede klokken 09.00 tirsdag morgen.

Virksomhed ransaget: Fem personer anholdt
Politiet har foretaget en større aktion. Arkivfoto: Scanpix

Midt- og Vestsjællands Politis Tungvognscenter Øst har sammen med landets øvrige tungvognscentre været igang med en større kontrol.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er en vognmand, der har hovedsæde i det sydlige Jylland, som har været mål for en større aktion. Tungvognscentrene har ransaget en virksomhed, der var mistænkt for at have brugt falske dokumenter til at foretage ulovlig cabotagekørsel.

Den store aktion betyder, at der i alt er blevet anholdt fem mennesker. Heriblandt er de fire chauffører, mens en er ansat i virksomhedens hovedkontor i Padborg. Det er politiet og anklagemyndighedens opgave at vurdere, hvorvidt personerne skal fremstilles i grundlovsforhør.

To af de anholdte chauffører er blevet løsladt. Herudover er fire lastbiler blevet beslaglagt. Aktionen startede tirsdag morgen klokken 9, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

– Vi har iværksat denne aktion for at sætte en stopper for lovovertrædelser i vognmandsbranchen. Der skal være lige vilkår og ordnede forhold for de virksomheder, der lever af at køre med fragt, og hvis enkelte virksomheder lever højt på at snyde systemet, så skal de standses og bringes til ansvar for deres handlinger, siger politikommissær Henrik Fobian fra Midt- og Vestsjællands Politi, der oplyser, at politiet har stor fokus på ulovlig cabotagekørsel.

Politiet oplyser, at de ikke har flere kommentarer i sagen, da der stadig pågår en efterforskning.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu